Viikon huippuedut

Mitä tekisi naistenpäivänä? Kysyin tätä tyttäreltäni ja sain toiveen croissantista ja maidosta kahvilassa sekä ruusuista. Hirmuisella töhötyksellä lähdimme siis kaupungille ostamaan ruusuja ja päätin samalla käydä Sokoksella, missä vietetään Kutsu kauneuteen-viikkoa 7-13.3., sillä Biothermin yövoiteeni loppuu parin päivän sisään ja olin huomannut, että se on tämän viikon tarjouksessa hintaan 34,90 (normaalihinta 48,00). Sen enempää en ollut tapahtumasta ottanut selvää, mutta voi onnea että satuimme sinne juuri tiistaina, eli Biotherm-päivänä! Muistatteko kun kirjoitin loppuvuodesta maailman parhaasta meikinpoistoaineesta ja samalla tuosta yövoiteesta? Meikinpoiston hinta oli nyt 19,90 (normaali 34,90). 

Päivittäin tavaratalossa on vaihtuvia etuja, mutta tuo yövoide on alennuksessa koko viikon samoin kuin ikisuosikkini, Lancomen Teint Miracle-meikkivoide hintaan 39,90 (normaali 53,50). Jos kauneustuotteesi kaipaavat täydennystä, suosittelen tsekkaamaan Sokoksen tämän viikon edut ja nappaamaan suosikkisi!

Minä sain täydennettyä varastoni pitkäksi aikaa ja kaupan päälle sain pussukan sekä neljä matkakokoista tuotetta, joiden joukossa oli mm. ihania seerumeita. Testasin tuon keltaisen heti ja täytyy sanoa, että kuiva iho kiittää. Täydellisen oloinen yöseerumi! Tavaratalossa jaettiin suklaasydämiä naisille, ne ruusutkin me ostimme samoin kuin croissantin, joten sanoisin reissun olleen erittäin onnistunut. 

Täytyyhän itseään ja pikkunaistaan hemmotella naistenpäivänä! Mitä ihanaa sinä teit eilen, saitko hemmottelua tai muistitko itse itseäsi? Oletko käynyt Kutsu kauneuteen-päivillä tekemässä löytöjä?


P.S. Ei ollut mikään maksettu mainos vaan puhdasta innostusta löydöistäni!