Arvatkaa mitkä nämä ovat?!

No 38.viikon raskausviikon asukuvat! Hei, päästiin näin pitkälle ja olen saanut itseni vielä pukeisiin ja kameran eteen! Jiihaa! Olen niin innoissani, ettei oikeastaan muuta sanottavaa olisi. Paitsi että on. Tiedättekö missä vietimme sunnuntain? Juu, synnärillä. Kätilö joka laittoi minulle tippaa käteen neljä viikkoa sitten totesi, että kivaa nähdä tuttuja naamoja täällä. Montakohan kertaa vielä päädyn sinne? Ja taas päädyin kotiin. Menin sunnuntai-iltapäivänä niin kipeäksi etten pystynyt kävelemään, supistukset olivat yhtä kovia käyrällä kuin esikoisen syntyessä ja avautumista tapahtui. Sitten stop ja kiitos hei ja kotiin odottelemaan määrittelemättömäksi ajaksi. Oikeasti? Voiko näin käydä, kun hänen syntymäänsä on jo viikkotolkulla esteltykin? Mihin tässä vielä joudutaan tämän homman kanssa? Mehän jouduimme jo pyytämään apujoukot paikalle esikoista hoitamaan ja sitten saavuinkin seitsemän tunnin kuluttua mahan kanssa takaisin. Hieman hermoja raastavaa hommaa kyllä! Verrattuna helppoon ekaan odotukseen ja siihen, että ensimmäiset kunnon supistukset tulivat laskettuna päivänä ja johtivat syntymään tämä on… Hieman erilaista.

No, ei auta. Oloni alkaa olla aika muhkea ja mahaa mekossa hieman enemmän kuin lokakuisessa postauksessa, kun se viimeksi on blogissa nähty. Huivikin on aiemmin blogissa nähty, noin kiedottuna sen hauskuus ei valitettavasti näy niin hyvin. Se on nimittäin tehty Voguen kansikuvista, paremman kuvan voi kurkata täältä. Kyllä sitä muuten tottuu omaan olomuotoonsa, nuo kesän kuvat näyttävät ihan kahjoilta. Missä minun mahani on? Ja kyllä kroppa-angstasin myös silloin ihan yhtä paljon kuin muulloinkin. Nyt näyttikin aika hoikalta ja helpolta olotilalta. ;)

Huivi on viihtynyt kaapissa talven, mutta nyt kevättä kohden sen voi taas kaivaa esiin ja nauttia ihanasta väripläjäyksestä! 

 mekko Benetton mama/ kengät Emma

Ja hei, mitä olette mieltä pienestä ulkoasuuudistuksesta, jota nyhräsin viikonloppuna blogiin? Sain palautetta mm. siitä, ettei sähköpostiani löydä blogista. Se palaute johtunee siitä, että sähköpostiosoite on ollut vain tuolla oikeassa sivupalkissa, joka ei näy kuin Internet-versiossa. Eli jos ei avaa esimerkiksi puhelimella Internet-versiota vaan ainoastaan mobiiliversion, ei tuota sivupalkkia näe ollenkaan. Tässä uudessa versiossa kännykällä selattessa näkyy pinkki valikko yläreunassa, jossa lukee ”etusivu” ja sitä klikkaamalla saa auki muita vaihtoehtoja, mm. yhteystiedot. Yritin tehdä ulkoasusta siistimmän ja lukijaystävällisemmän, toivottavasti onnistuin siinä! 

Mitä mieltä perusharmaasta mammamekkoasusta tai blogin uudesta ilmeestä?


Kivaa tiistaita tyypit sekä oikein hyvää naistenpäivää!