Kutsut kutsujen perään – Silverjungle SS16

Mihin saa menemään kaikki 3-vuotissynttäreiltä jääneet herkut? Kannattaa järjestää kutsut seuraavanakin päivänä! Olin jo aikaa sitten sopinut pitäväni synttäreiden jälkeisenä sunnuntaina Silverjungle-kutsut ja viimeiseen asti jännitin pitääkö perua. Ei tarvinnut ja koskaan ei ole päässyt näin helpolla tarjoilujen kanssa, kun nostin vain synttärijuttuja uudelleen esiin. Sain yhdeksän naista ja pari pikkunaista kotiini piristämään sunnuntaita ja olisin pitänyt heidät taas koko päivän, niin paljon nautin seurasta. 

Mutta itse mallistoon, onko ekologisuutta ja eettisyyttä korostava Silverjungle itsellesi tuttu? Olen siitä aiemminkin kirjoittanut, mutta näitä kutsuja en ole ennen itse järkännyt. Minusta mallisto on kivan kokoinen ja järkevän hintainen moneen muuhun verrattuna, kallein vaate taisi olla 39,90 euroa (muistankohan oikein…). Ulkovaatteita mallistossa ei ole asusteita (huivit, pipot ja hanskat) lukuun ottamatta, vaan naisten ja lasten sisävaatteita. Meidän tytön yksi lempparivaatteista on harmaa frillahame, jonka ostin vuosi sitten koossa 98/104 ja on mennyt päälle jo vuoden ajan sopien todella monen paidan kaveriksi.

Uusimmassa mallistossa raidat ja tähdet olivat isossa roolissa, lisäksi tuo korallinvärinen neuletakki huusi nimeäni. Se pompsahti värikkäänä tuolta mallistosta esiin ja menin kokeilemaan sitä päälleni – perfect. Taitaa näkyä jatkossa myös eräässä toisessa tamperelaisessa blogissa asukuvissa? ;) Trikoojakut/takit ovat myös tässä mallistossa ihania ja käytännöllisiä vaatteita lapsen kanssa. Lisäksi nuo trikootakit menevät nyt mahan kanssa ja myöhemmin toimivat esim. imetystopin kanssa vauvaa hoitaessa.

Silverjunglen sukkikset ovat myös kestosuosikkejamme ja nyt en sitten voinut vastustaa kiusausta tilata sukkikset vauvakoossa ja isommassa koossa. Tästäkö alkaa tyttärien samispukeminen? Jos tulokas onkin poika, hukun tyttöjen vaatteisiin? Kukkakuosillinen pipo lähti puolestaan tilaukseen esikoisen ja äidin koossa, eli kohta täällä menee kolme naispuolista samispipoissa jajajaja… Se on minusta vaan niin hauskaa, vaikka oikeasti pyörittelin vielä lapsettomana samispukeutimiselle silmiäni.

Näillä kutsuilla on sama ongelma kuin muillakin; kaikki tulevat ja lähtevät yhtä aikaa ja olisi niin kivaa vaan höpistä kunnolla jokaisen kanssa. Sitten kun huolehtii vielä lapsesta, kuikuilee vaatteita ja räpsii parit kuvat… Mutta kivaa oli, seuraavia kutsuja odotellessa!


Kuinka moni on kyseisillä kutsuilla ollut?

P.S. Vielä tänään voitte osallistua arvontaan, johon pääsee osallistumaan äänestämällä helmikuun asusuosikkiaan. Vaikka suurimman suosion taisi viedä nuo pieleen menneet, täytyy lakata poseeraamasta. :D Kivaa alkavaa viikonloppua!