Helmikuu pakettiin sekä hemmotteluarvonta!

Näin se on koittanut. Heinäkuusta asti odotettu maaliskuu. Kuukausi, kun tyttäreni täyttää 3 vuotta ja odotuksessa on laskettu aika. Kuukausi, jossa on jo iso lupaus keväästä ja jokainen päivä jännitämme, milloin meistä tulee nelihenkinen perhe. Minä oikeasti jännitän enemmän nyt tokalla kuin ekalla kerralla, en oikein tiennyt mitä odottaa ensimmäisessä odotuksessa, mutta nyt jännittää yksi sun toinen juttu.

Helmikuusta tulikin aika erilainen kuin alkujaan olin suunnitellut, kun kaikki reissut täytyi perua ja ottaa kaikki mahdolliset apujoukot käyttöön lapsenhoidossa, jotta pystyin lepäämään. Onneksi ehdimme juuri ennen osastolle joutumistani käydä Disney on Icessa kummitytön ja tyttären kanssa, sitä oli niin paljon odotettu! Odotettu oli myös synttärijuhlia, jotka saimme kuin saimmekin kasaan. 

Kävin isoja tunnemyrskyjä läpi, kun pelkäsin keskosuutta ja asiat tuntuivat riistäytyvän käsistä. Olen luonteeltani sellainen suorittaja ja pärjääjä-tyyppi ja kun minut iskettiin vuodelepoon oli todettava, etten pysty huolehtimaan esikoisestani. Apujoukkoja saatiin sieltä ja täältä ja minä koin kamalaa riittämättömyyden tunnetta – en pysty pitämään molemmista lapsistani huolta ja kuormitan miestäni ykskaks hirveästi. 

Loppujen lopuksi helmikuusta tuli ihan hyvä, vaikka siihen sisältyi hurja pelko ja koin ajoittain itseni yksinäisemmäksi kun koskaan. ”Liika aika” sai ostamaan vauvanvaatteita fb-kirpparilta ja miettimään, miksi ne ihmiset jotka pitivät 3 vuotta sitten babyshowereita ovat moni ”hävinneet” elämästä. Perinteisesti syytin itseäni ja sitten yksin päiviä maatessa ja tällaisia pohtiessa mieliala painui aika alas ajoittain. Se pompsahti heti ylös, kun aloin toipua sairaalapätkästä, päätin nauttia perheestäni ja tästä onnesta mikä minulle on suotu ja panostaa niihin ihmisiin, jotka ovat mukana elämässä. Kiitos teille. <3

Helmikuussa blogiin löysi uusia lukijoita, kivaa kun löysitte tänne ja tervetuloa! Kun helmikuun alussa kirjoitin, että blogissa tehtiin uusi kävijäennätys, niin sama kävi seuraavassa kuussa. Tiedän, että kaiken maailman ”kriisit” ovat jännempää luettavaa kuin tasainen elämä, ehkä sairaalareissujen ja parin fb:ssa jaetun ravintolapostauksen myötä klikkauksia tuli huima määrä. Siis huima määrä ajatellen pikkublogiani, kahden kuukauden aikana täällä on vierailtu 40 000 kertaa, mikä on varmaan suuremmalle bloggaajalle päiväsaldo, minulle iso kahden kuukauden saldo. Samalla kun kävijämäärät kasvoivat alkoi ahdistaa. Kymmeniätuhansia klikkauksia ja varmaan 20 vakkarikommentoijaa. Ketkä kaikki lukivat ajatuksiani sairaalasta ja tietävät pelkoni ja raskausviikkoni? Olen alkanut miettiä ollessani bussissa tai ruokakaupassa ja vieraan ihmisen katsoessa, että mitä tuokin tietää minusta. Olenko kertonut itsestäni liikaa. Saanko vastinetta sille, kun paljastan näitä asioita arjestani? Rajan vetäminen on vaikeaa ja minä olen kova höpöttämään ihan kasvotustenkin. Onko tämä homma mielekästä jos ahdistaa? Ovatko nämä mietteitä, joita jokainen bloggari käy läpi aika ajoin?

Näissä mietteissä siis maaliskuun alkuun! Helmikuulta kertyi 8 asukuvaa, joista eka on kuvattu kaksi kuukautta sitten, mutta haitanneeko tuo. Perinteisesti siis kuukauden alussa kehiin arvonta, kun huikkaat mikä helmikuun asuista oli suosikkisi! 

Palkintona on setti, joka takaa vähän omaa aikaa ja hemmottelua. Teetä, tummaa suklaata, värityskirja ja kynät.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro suosikkiasusi. YKSI arpa on sinun. Olisi myös kivaa, jos kerrot miten oma helmikuusi sujui!

2. Lisäarpoja tuo jokainen seurantakanava, eli kommentista 1 ääni + seurantakanavat (facebook, bloglovin, blogger, Instagram, blogit.fi) päälle. Yhteensä voit siis saada KUUSI arpaa.

3. Huikkaa kommentissasi myös monellako arvalla olet matkassa ja anonyymi, jätä jokin yhteystieto tai laita se minulle spostiin optimismia(at)gmail.com, jos et halua kertoa julkisesti.

Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan ja mukavaa maaliskuun alkua! Äänestys alkaa nyt ja sulkeutuu perjantaina 4.3.2016 klo 18!


P.S. Koiramäen toinen lippupaketti meni uudelleen arvontaan ja arpaonni suosi sikurinaa! Laitoin sinulle spostia, odottelen vastausta huomisaamuun klo 8 asti ja sitten liput lähtevät taas seuraavalle!