Viime sunnuntain simppeli

Pukeutumista ei ole tullut ihan hirveästi harrastettua viime aikoina, kun elämä on rajoittunut kotiin. Mutta kun kotiin kutsuu vieraita, pitää jopa vetää vaatteet niskaan. Sunnuntaina sain luokseni 10 naista vaatekutsuilujen merkeissä ja nappasin päälleni sen simppeleimmän yhdistelmän minkä mahan kanssa voi pukea: mammahousut ja -paidan. Väripilkuksi tuli ehdoton suosikkihuivini värien puolesta, minä sitten tykkään tuosta huivista!

Näillä kuvilla siis polkaistiin viikko sitten 36. raskausviikko käyntiin ja nyt ollaan jo aloittamassa 37.viikkoa! Itselläni alkaa kyllä suurin pelko väistyä, nyt kun osastolle joutumisesta on tultu muutama viikko. Nyt voi pikkuhiljaa alkaa elämään normaalimmin, kun pelko ennenaikaisuudesta alkaa väistyä. Ihanaa. :) Hän muuten polki hurjaa kyytiä menemään mahassa kun näitä kuvia otettiin, joten joka sivukuvassa on erimallinen maha, aika hauskaa! 

Koska pukeuduin esikoisen odotuksen aina paitaan ja housuihin, vannoin että harrastan tätä komboa vähemmän tällä kertaa. Nyt kun kuopus on pamahtanut alas lähtökuoppiin, napakat ja mahaa tukevat mammahousut ovatkin oikeastaan tosi jees. Paidan teksti valehtelee, ei ole lempparipaita ja menee myyntiin niin kuin kaikki muutkin mammavaatteet kohtapuoliin! :D Nämä kuvat paljastavat myös sen, miten alhaalla maha möllöttää, mutta hän viihtyy silti kyydissä niin hyvä! 

paita Love2Wait/ housut Mamalicious/ huivi Pieces/ takki Esprit

Putoaako itsellesi tällainen simppeli farkut ja trikoopaita-yhdistelmä? 

Mitä suunnitelmia siellä on viikonloppuun? Aika kivoja kelejä on lupailtu, nauttikaahan hiihtolomalaiset (no toki kaikki muutkin!)! Ja käykää osallistumassa Koiramäki-lippujen arvontaan!