Arvonta: lippuja tarjolla talvijuhlaan!

Kuinka monella alkaa tämän päivän jälkeen hiihtoloma, käsi ylös? Kuinka moni pyörii Tampereella hiihtolomansa aikana? Sitten kannattaa ehdottomasti osallistua tähän lippuarvontaan, sillä tarjolla olisi kahdelle perheelle liput Artturin ritarien talvijuhlaan Särkänniemen Koiramäkeen. Talvijuhlaa vietetään 27.2.-6.3.2016 päivittäin klo 11-16

Kun talven pimeys alkaa taittua, saapuu Koiramäkeen jännittäviä vieraita vuosien takaa. Juhlaan ovat tervetulleita kaikki pikkuritarit ja prinsessat sekä hieman isommatkin viikingit. Koiramäen keskiaikaisessa hyörinässä voi nähdä miekkailuesityksiä, kuulla keskiaikaista musiikkia ja nähdä vaikka sepän taontahommissa. Prinsessa- ja ritarikoulussa opit seikkailuiden salat, ja pääset testaamaan niitä vaikka suuressa lumisodassa. Sir Galahadin tietokilpailuradallapääset testaamaan tietojasi, ja käsityöpajassa pääset seuraamaan aitojen vahakynttilöiden valmistusta tai askartelemaan oman vaakunan. Tapaat myös ihania Koiramäen eläimiä, sekä tietysti Koiramäen Tiltan!

Koiramäessä on ihanaa viettää aikaa koko perheen kesken ja vaikka kelit eivät suosisi, sisätilojakin on riittämiin. Mehän olimme viimeksi Koiramäen joulussa pimeän tihkusateen vallitessa, mutta ei tuo menoa haitannut! Kun sanoin tyttärelle, että mennäänkö Koiramäkeen viikonloppuna hän totesi ”koristellaanko siellä taas pipareita ja katsotaan eläimiä tallissa?”. Hyvin on siis pienelle painunut mieleen tuo muutaman kuukauden takainen vierailumme! Erilaiset pajat olivat ihanasti toteutettu jouluna ja puuhaa riitti niin pienille kuin isommillekin lapsille. 

Me vierailimme Koiramäessä viime vuonna sekä kesäkuussa että joulukuussa.


Jos siis kaipaat tekemistä hiihtolomaviikolle, niin nyt osallistumaan arvontaan! Kahdelle perheelle (perhekoolla ei väliä) on luvassa lippupaketti Koiramäen talvijuhlaan! 

Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen, anonyymi, jätäthän yhteystietosi! Yhden arvan saat kommentoimalla ja blogin facebook-sivuista tykkääville on luvassa toinenkin arpa. Kerrothan kommentissasi, oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla!Arvonta alkaa nyt ja sulkeutuu sunnuntaina 28.2.2016 klo 18. Onnea matkaan kaikille! Voittajaperheet saavat lunastaa lippunsa paikan päältä, eli voit käyttää ne vaikka heti maanantaina jos onni potkii!

Ja kivaa lomaa teille, kenellä se tänään alkaa!