Viimeisillään raskaana – millainen juhlalook?

Tämäkin oli mietitty hyvissä ajoin etukäteen ja vastauskin lienee itsestäänselvä. Äitiysmekko tietenkin. Jo hyvissä ajoin hommasin myös synttärimekot meille molemmille, omani oli Metsolan alesta, pikkuneidin mekko Lindexilta. Tytär sai itse valita kahdesta vaihtoehdosta, minä valitsin itselleni netistä sen alelapullisen.

Mekko oli ihan huippu! Pehmeässä trikoossa oli mukavaa olla ja olen huomannut, että mitä pidemmälle raskaus etenee, olen alkanut suosia mustaa. Mitään puristavaa tai kiristävää ei mekossa ollut ja viihdyin siinä hyvin koko päivän. Nyt tarvitsisi vielä lisää juhlia, että pääsisi tätä uudelleen käyttämään! Tykkäsin kokonaisuutena mekosta kyllä niin paljon, että voisin hyvin käyttää tätä odotuksen jälkeenkin, mutta saa nähdä miten se sitten asettuisi.

Kuvaushetkellä tuprutti lunta kuviin, mutta mielestäni se ei haitannut mitään vaan päinvastoin, antoi jotenkin ihanan fiiliksen näihin kuviin. Olen niin iloinen jokaisesta lisäpäivästä, jonka vauva malttaa mahassa ja vähän herkillä tämän asian suhteen, pelkkä pieni lumipyry ja pallomaha saavat kyyneleet silmiin. :)

Vaikka lisäpäivät ovat kultaakin kalliimpia, nyt alkaa hieman pipo kiristää päässä. Olen kolmatta viikkoa sisällä, ja olohuone alkaa käydä vähän turhan tutuksi. Kärsin, kun en voi ulkoilla lapseni kanssa, vaikka onneksi olen saanut tähän asti apuja. Tämä lienee viimeinen päivä kun saan ulkoiluapuja, joten katsotaan miten ratkaisen loppuviikon. Syö ja makaa-kuuri on kaltaiselleni persoonalle täyttä kidutusta ja päivät tuhottoman pitkiä, sillä en saa öisinkään enää nukuttua, mutta täytyy vain ajatella että teen tämän lapseni hyväksi. Äitini ennustus siitä, että olen vielä huhtikuussa yhdessä kasassa ei tänä aamuna kamalassa olossa naurattanut kyllä yhtään, alkaa olla pinna aika kireällä. Hengitä hengitä! :D Nyt mennään onneksi jo viikolla 36 ja suurin hätä alkaa olla takanapäin!

mekko Mamalicious/ takki Mamalicious (second hand)/ kello Tommy Hilfiger/ korvikset Pieces

Tässä lauantain juhla-asussa puolestaan ainoa miinus olivat sukkikset, äitiyssukkiksia oli Lindexilla tarjolla tasan yhdet ja ne olivat aivan liian tummat verrattuna esim. käsien väriin, mutta enpä antanut asian häiritä kotijuhlissa! Lisäksi ulkokuvissa ne eivät niin näy, mutta sisäkuvissa sävyero on vähän turhan suuri. 

Pikkuneiti oli niin onnellinen kun sai pukea prinsessamekon päälleen, että äiti sai kiitokset ja suukkoja. <3 

Hyvillä mielin siis muistelemme edelleen synttäripäivää! 


Mitä pidät tästä odottajan mustavalkoisesta juhlalookista? Iloista tiistaita, älkää te olko niin pinna kireällä kuin allekirjoittanut. ;)