Luomupallerot saapuivat Manseen!

Todella todella kauan minun on pitänyt käydä testaamassa Helsingissä Fafa’s ja heidän kaikkien kehumansa falafelit. Vaan en ole ehtinyt pikavisiiteillä, olemme syöneet mummon luona tai kylässä jajaja… Ihan käsittämätöntä etten ole muka koskaan saanut aikaiseksi niitä testata. Niinpä Fafa’sin aukaistessa perjantaina Tampereelle uuden ravintolansa, me olimme paikalla noin tunti paikan aukeamisen jälkeen. Vihdoin saan testata nämä!

Pitoja ja salaatteja sisältävä menu vaikutti ihanalta ja vaihtoehdoista oli vaikeaa valita. Päädyin ottamaan falafeleja, paistettua munakoisoa ja fetaa sisältävän pitan ja mies päätyi kabab-pitaan. Pähkätessämme mitä otamme lapselle, saimme ihanan ystävällistä palvelua. Vaikka lapsi on kohtuullisen kaikkiruokainen, tällaiset annokset missä kaikki ainekset ja kastikkeet välttämättä maistu. Hänelle räätälöitiinkin annos, mikä sisälsi bataattiranskalaisia, halloumia sekä falafeleja. Annoksen huvetessa pieni pyysi lisää herkullisia bataattiranskiksia. Lapsen annos jopa tuotiin pöytään, kun muut annokset sai hakea tiskiltä itse. Täydet pisteet kyllä palvelusta!

Oma pitani aiheutti ensimmäisenä järkytyksen – miten tätä syödään? Yritin haukata saaden soosit nenään ja pöydälle, avitin haarukalla ja tunsin itseni jotenkin uunoksi, niin täynnä tuo pita oli. Mutta kaikki oli todella hyvää, falafelit yhdistettynä paistettuun munakoisoon ja oliivitahnaan… Voi nam! Mieskin tuntui lihapitastaan huolimatta kehuvan eniten juuri niitä falafeleja.

Paikkana Fafa’s on pieni ja tarjoaa laadukasta pikaruokaa ilmapiirin ollen välitön ja palvelun todella ystävällistä. Annoshinnat pyörivät kympin huitteilla ja ruokaa ei tarvinnut kauaa odotella. Tuotteissa pyritään käyttämään orgaanisia raaka-aineita mahdollisimman pitkälle. Myös vegaaneille löytyy vaihtoehtoja.

Nyt ne ovat maistettu, superhyvät luomupallerot! Tulen vielä takaisin, oli herkkua!

FAFA’S
Aleksanterinkatu 29
Avoinna ma-la klo 11-21

Kenelle paikka on Helsingistä tuttu, lähdetkö testaamaan Tampereen version?


P.S. Letityskonearvontaan ketyi 169 arpaa ja onni suosi Saana Rajalaa, olen laittanut sinulle spostia, kurkkaatko! Onnea ja kiitos kaikille kun osallistuitte innokkaasti! :)