Tammikuun kollaasi ja arvonta!

Saatte nyt urakalla arvontoja, päätin nimittäin polkaista helmikuun käyntiin tammikuun asukollaasilla ja antaa toisen virallisen synttäriarvonnan odottaa vielä hetken! Mutta arvonnat ovat ihania vai mitä, kävin juuri itsekin postista hakemassa blogiarvontavoiton (kiitos Jenna!).

Tammikuulta jää mieleen ennätysmäärä klikkauksia (vuoden vaihteessa meni 300 000 käyntiä rikki, nyt on menossa 22 000 kpl enemmän), vaikka postauksia oli vähemmän kuin aikoihin kiitos jatkuvan sairastelun ja väsymyksen. Olen kaikista kävijöistä todella iloinen, kiitos teille! Pää on täynnä postausideoita, mutta energiaa kuvaamiseen ei vaan ole ollut. Sen sijaan asukuvia kertyi 11 kappaletta, mikä on postausten määrään nähden ennätyksellistä. Tämä taas johtui siitä, että käytössä oli joululomakuvia ja asupostaukset ovat kaikkien helpoimpia ja nopeimpia toteuttaa. 

Olen viime aikoina ollut aikamoinen itkupilli, ei tullut mitään siitäkään kun yritin katsoa lapsen kanssa Aladdinin musavideon ”Whole new world”. Aloin jopa itkeä Jessica Simpsonin ja Nick Lacheyn eroa siinä videon pyöriessä (juu tiedän, erosivat 10 vuotta sitten) ja heidän laulaessaan. Mies katsoi huuli pyöreänä ja lapsi tuli lohduttamaan pehmonsa kanssa. No, näitä tammikuun asukuvia kerätessä alkoi taas itkettää, koska mukana oli mm. jouluaaton kuvia, tuli ikävä joulua ja Jyväskylää ja samalla tuli ihan haikea olo tästä mahapallon kasvamisesta. Siinä se on 7 kuukautta kasvanut ja ollut mukana menossa. Puhuimme miehen kanssa viikonloppuna, että vaikka aika on sinänsä mennyt nopeasti ja odotan jo maalia, kyllä kesästä on aikaa. Siitä kun olimme Ähtärissä ja menimme nukkumaan jutellen, olemmeko nyt periaatteessa nelihenkinen perhe kun mahassa on matkustaja. On se aikamoinen matka, lapsen odotus. 

Samalla viikonloppuna harmittelin, ettei kakkosesta saa niitä ihania ihania baby showereita ja sen mahamaalauksenkin haluaisin, mutten vaan ole löytänyt tekijää! VINKATKAA SIIS NYT jos tiedätte jonkun, joka voisi taiteilla mahastani vaikka maapallon! Minulle tulee ihan paniikki ottaa tästä loppuajasta ja viimeisestä odotuksesta ”kaikki irti”, mahakuvaukset on sentään ensi viikolle sovittu. Miten tämä olo voi olla koko ajan näin ristiriitainen, odotan into piukeana että saan tyttäreni mahan tälle puolen ja samalla panikoin että joko tämä on ohi? Ensimmäisen kohdalla sitä taisi pitää vielä oven auki toiselle, nyt tulee itku silmään niin hyvässä kuin huonossa, kun ajattelee että tämä oli minun osaltani kohta tässä. Niin ainutlaatuinen, niin erityinen aika. Niin rakas ja raskas. Kuinka etuoikeutettu olen, että olen saanut tämän kaksi kertaa kokea. 

Että itku silmässä teille tein höpsöä asukollaasia. :D Huikatkaa siis perinteiseen tyyliin suosikkinne, palkintona yhdelle lähtee pieni hemmottelusetti, jossa on kaksi käsipyyhettä, kuivashampoo sekä Yotuelin hammastahna.

Arvonnan säännöt ovat samat tutut:

1. Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro, mikä oli suosikkiasusi tammikuulta! YKSI arpa on sinun.

2. Lisäarpoja tuo jokainen seurantakanava, eli kommentista 1 ääni + seurantakanavat (facebook, bloglovin, blogger, Instagram, blogit.fi) päälle. Yhteensä voit siis saada KUUSI arpaa.

3. Huikkaa kommentissasi myös monellako arvalla olet matkassa ja anonyymi, jätä jokin yhteystieto tai laita se minulle spostiin optimismia(at)gmail.com, jos et halua kertoa julkisesti.

Arvonta starttaa nyt ja on avoinna torstaihin 4.2.2016 klo 18 asti. Onnea matkaan kaikille!Joe Blasco arvonta on puolestaan vielä pari tuntia auki täällä!

Oikein hyvää helmikuuta kaikille! Jäikö itsellesi tammikuusta joku kohokohta mieleen?

*hammastahna sekä kuivashampoo saatu blogin kautta