Malja nelivuotiaalle ja Joe Blasco-arvonta!

Huomenna tulee kuluneeksi neljä vuotta siitä, kun kirjoitin ensimmäisen blogipostaukseni. Vaikka blogi oli lähes vuoden välissä tauolla, lasken sen kuitenkin olleen olemassa tuon neljä vuotta. Nälkä on kasvanut syödessä, alussa tuuletin jos sain yhden kommentin ja muistan kaverini sanoneen, että 200 kävijää päivässä on mahtava suoritus. Niin se varmasti aloittelijalle olikin. :) Itse asiassa huomasin, että nyt tammikuussa tehtiin tämän neljän vuoden kävijäennätys, eli kiitos kaikille täällä tammikuussa piipahtaneille!

Blogi on ollut kotiäitiyden myötä tärkeä kanava jakaa ajatuksia ja tunteita, asioita joista ilahtuu, vaatteita joista pitää ja ruokia joita rakastaa. Se on kanava keskustella muiden aikuisten kanssa, kun kotona jutut pyörivät vähän eri asioissa. Blogitapaamiset ovat olleet ihania tilaisuuksia ja tuoneet sitä kuuluisaa omaa aikaa. Välillä toki ahdistaa, panenko tähän liikaa aikaa, mitä kaikkea kannattaa jakaa ja tuijotan liian kurttuotsaisesti tilastoja. Silti kulunut vuosi on ollut bloggauksen kannalta paras ja vielä intoa piisaa! Keräsin tähän muisteloksi kuvat jokaiselta blogivuodelta, olisin ottanut kaikki tammikuulta, mutta blogin ollessa tauolla tammikuussa 2014 sen vuoden kuva on vasta toukokuulta. Päättömistä peiliselfieistä päällisiin peiliselfieiheihin sekä kameran itselaukaisijan käyttöön ja siitä edelleen ulkokuviin ja erilaisilla objektiiveilla pelaamiseen. Matka ja kehitys on ollut suuri! Nämä alkupään kuvat ilman käsittelyä, pimeässä ja peilin kautta tuntuvat nyt aivan hirveiltä, mutta hei, jostain on aloitettava! 

Tammikuu 2012 ja yksi ekoista postauksista.

Tammikuu 2013, olen paljastanut naamani ja hei, odotan esikoista viikolla 32 niin kuin kakkosta nyt! :)

Toukokuu 2014, blogitapaaminen Hämeenlinnassa ja Päästä varpaisiin Lilan ottama kuva.

Tammikuu 2015, meinasin villiintyä kuvankäsittelyohjelmista liikaakin.

Tammikuu 2016, taas 30+ viikoilla raskaana ja nykyään mies sinnikkäästi kameran takana.

Suurin kiitos blogista kuuluu totta kai lukijoille. En minä jaksaisi yksinäni täällä höpistä, jos kukaan ei kävisi ja kommentoisi. Hyvin arvokkaita ovat myös livenä tulleet kommentit, yllätyn aina iloisesti jos joku sanoo ”täytyy tunnustaa että olen lukenut blogiasi” tai ”bongasin tämän vinkin blogistasi”. Se antaa fiiliksen, etten tee tätä ihan ”turhan” takia. Kiitän siis sinua, joka luet tätä, toivottavasti tulet uudelleenkin käymään! Kiitos myös jokaiselle yhteistyökumppanille!

Teitä tärkeitä lukijoita varten lähteekin ilmoille kaksi eri arvontaa. Toinen alkaa nyt ja toiseen pääsette osallistumaan ensi viikolla!

Tässä arvonnassa palkintona on ihanaa luksuskosmetiikkaa, tarkemmin Joe Blascon Gentle Peeling Cream sekä Ultralift Serum, jotka lupaavat heleyttä talviharmalle iholle!

Kuorinta-aine kuorii ihon hellävaraisesti ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Seerumi on erittäin monivaikutteinen tehoseerumi, joka lupaa kiinteyttää, elvyttää ja kirkastaa ihoa välittömästi. Se jäntevöittää ihokudosta ja vähentää ikääntymisen merkkejä ja toimii mainiosti myös pikakaunistajana meikin alla.

Miten pääset osallistumaan? Arvonnan säännöt ovat seuraavat:


1. Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro, oletko ollut lukija pitkään vai oletko vain käymässä! YKSI arpa on sinun.
2. Lisäarpoja tuo jokainen seurantakanava, eli kommentista 1 ääni + seurantakanavat (facebook, bloglovin, blogger, Instagram, blogit.fi) päälle. Yhteensä voit siis saada KUUSI arpaa.
3. Huikkaa kommentissasi myös monellako arvalla olet matkassa ja anonyymi, jätä jokin yhteystieto tai laita se minulle spostiin optimismia(at)gmail.com, jos et halua kertoa julkisesti.


Arvonta starttaa nyt ja on avoinna maanantaihin 1.2.2016 klo 18 asti. Onnea matkaan kaikille!
* Tämän ihanan setin arvo on noin 100 euroa ja arvontatuotteet on saatu Success Story Oy:lta. 


Kiitos teille kaikille kun käytte täällä ja kuplivaa torstaita kelistä huolimatta!