Pallomaha ei aleshoppaile!

Niin. Eipä. Harrastatteko aleshoppailua? Minä teen usein löytöjä alesta, mutta varsinaisesti en ikinä lähde ”aleshoppailemaan” juhannuksen ja joulun jälkeen. Nyt se ei tullut edes mieleen, sillä en mahdu mihinkään tavallisiin vaatteisiin. 

Tämä neule huuteli minua Hämeenkadulle asti, se roikkui rekissä ensimmäisenä -50% alelapun kanssa ja pakko oli kurvata sisään kokeilemaan. Totesin viikonloppuna, että äitiysvaatteissa on yleensä aivan liikaa kangasta keskivartalon kohdalla ja nuo vaatteet tuovat +10 kiloa olemukseen. Kun tällaiset tavalliset pitkät vaatteet käyvät vallan hyvin ja tuntuvat päällä paljon paremmilta. Eikö hyvän näköisiä äitiysvaatteita vain ole olemassa? Samoin kävi viikonloppuna Helsingissä, bongasin ikkunasta -70% alessa olevan täydellisen mahapaidan. No, onneksi tämä koko aika paljon rajoittaa shoppailua ja suurimman osan vaatteista saa unohtaa!

Tämä asu palveli siis kotiäidin päivän menoissa paremmin kuin hyvin, muskarissa oli helppoa jumpata ylös ja alas, ja talvitennareissa jaksoi painaa matkat kärryjen kanssa. Nuo Conversen talvitennaritkin tarttuivat syksyllä matkaan -50% alesta, kun olin miehen mukana urheiluliikkeessä. Pähkäsin osaanko yhdistää tämän värisiä tennareita mihinkään ja se on kyllä ollut haaste, mutta ihanan lämpöiset nuo tennarit ovat!

Ja tiedättekö mitä, rannekoru on ihanan Tarun tekemä ja merkkiä Beso Helsinki. Voitin sen Tarun blogiarvonnassa ja sain ekaa kertaa käyttöön, käy tsekkaamassa millaisia koruja Taru puuhaakaan!

farkut Mamalicious/ kengät Converse/ neule Object/ kaulakoru Maru Design/ kello Tommy Hilfiger/ rannekoru Beso Helsinki/ korvikset Thaimaasta/ pipo KappAhl

Tällä hetkellä on muuten pieni ero kropassa riippuen kuvaako sitä edestä vai sivusta. Sivuprofiili paljastaa 30+ raskausviikot. :D 

Tämän piti olla kiva viikko, sillä kutsu oli neljään blogitilaisuuteen. Tälle päivälle on liput Helsingin junaan, mutta… Olen ensimmäistä kertaa kipeänä sitten esikoisen odotuksen, yli 3 vuotta on mennyt terveenä! Koska odotus ja uhmaikäisen viihdytys vievät jo ihan itsessään voimia, siihen kun lisää joka paikan kolotukset, tulessa olevan kurkun ja tukkoisen pään, on lopputulos aika mukava. Vielä hieman arvon hyppäänkö junaan, mutta ei siinä taida olla järkeä väsyttää itseään ihan loppuun. Kaiken lisäksi kiitos pakkasen eilen äitini viestitti junan olevan tunnin myöhässä ja kun katsoin VR:n sivuja, 10/41 junaa oli aikataulussa. Justiinsa juu. Eli parhaimmassa tapauksessa istun lenssuisena jumiutuneessa junassa ja missaan tilaisuudenkin mihin olin menossa. Voi jos loppuviikosta pääsisi jo taas liikenteeseen!

Mitä pidät tällaisesta rennosta asusta? Oletko itse löytänyt hyvän näköisiä äitiysvaatteita? Mukavaa tiistaita, toivottavasti olet pysynyt terveenä!