Ystäväkirjapaljastuksia vol. 2

Minun piti kuvata ja kirjoittaa jotain ihan muuta teille, mutta niin vain aika ei riitä. Onneksi ajan ovat vieneet vallan ihanan asiat, kuten jalkahoito, tyttären kanssa puuhastelu, harrastusten alkaminen sekä kavereiden treffaus. Joten mennään varastossa olevilla kuvilla edelleen!

Ilopilleri-blogin Taru heitti minulle ystäväkirjahaasteen ja vaikka yhden tällaisen vähän aikaa sitten tein, päätin tehdä tämänkin, sillä kysymykset olivat hieman erilaisia. Toivottavasti jaksatte toisen ystäväkirjan vielä! Kiitos Taru haasteesta!

Kysymykset Tarun blogista olivat…

1. Perheeseesi kuuluu?

Ei ole varmaan ketään, joka ei tätä tietäisi? Siis aviomies jonka kanssa vietimme viime vuonna 10-vuotishääpäivää (HELP, mihin aika kuluu!), keväällä 3 vuotta täyttävä tytär ja kohta luultavammin toinenkin tytär, jonka estimated arrival time on esikoisen synttäriviikolla (juu, olen tosiaan työskennellyt matkaoppaana ja lentokenttätermisto nousee aika ajoin mieleen… :D)

2. Harrastukset?

Sanoisin urheilua melkein elämäntavaksi, mutta kai se harrastukseksi luetaan. Ykköslajeina bodyattack, bodycombat, muokkausjumpat, lenkkeily ja minä olen myös se, joka valitsee aina portaat. ;) Bloggaaminenkaan ei tunnu enää harrastukselta kun teen sitä niin paljon, mutta luetaan varmasti niihin. Lukeminen on ihan älyttömän rakasta hommaa, jolle jää liian vähän aikaa, mutta nyt sain kolmessa viikossa luettua 800-sivuisen kirjan Totuus Harry Quebertin tapauksesta. Wau, yllätyin itsekin!

3. Rakastan…?

Tähän voisi kyllä luetella ihan loputtoman määrän juttuja. Rakastan lunta ja talvea yhtä lailla kuin kesää ja hellepäiviä. Rakastan perhettäni, miestäni ja lastani. Rakastan lapsuudenperhettäni, veljiäni ja vanhempiani, isovanhempia jne. Rakastan hyvää ruokaa ja rutikuivaa valkoviiniä. Aidolla omenasiiderillä piripintaan täytettyä pinttiä englantilaisessa pubissa. Rakastan matkailua. Kahdenkeskisiä hetkiä mieheni kanssa. Rakastan halaamista ja pussaamista, niitä ei voi koskaan tehdä liikaa. Valokuvaamista ja kirjoittamista. Vuohenjuustosalaattia. Ylipäätään juustoja. Istumista rannalla varpaat hiekassa, kun aurinko laskee. Lähdön tunnetta lentokentällä. Tyttäreni naurua ja iloista ilmettä, sekä pehmeitä poskia. Teetä. Ihania suihkusaippuoita. Hotellihuoneen puhtaita lakanoita. Hyviä telkkarisarjoja. Juhlien järkkäämistä sekä kunnon bileitä. Merta ja merenalaista elämää, johon on saanut sukeltamalla tutustua. Perheen yhteisiä hetkiä. Kädestä kiinni pitämistä. Josta päästäänkin taas niihin mieheen ja tyttäreen. Urheilua, kunnon hikijumppaa ja veren maku suussa tekemistä, kun antaa kropastaan kaiken mihin se pystyy. Värikkäitä vaatteita. Lehtikaalia! Nyt mä lopetan, sanoinhan että tästä tulee loputon!

4. Inhoan…?

Hmmm. Tästäkin voisi tulla loputon lista, mutta noin äkkiseltään mieleen tulee KAHVI potenssiin sata, punaviini, liha (miksi mulle tulee vain syömisjuttuja mieleen?). Inhoan selän takana puhumista ja siihen kun ihmiseen ei voi luottaa. Toisen mollaamista syyttä suotta. Väsymystä ja unettomuutta. Asioita jotka häiritsevät ulkona untani (kuten aamuvarhain haukkuvat koirat ja tänään aura-auto). Stressiä. Kiusaamista. Huutamista, vaikka lapset huutavat ilosta, niin en pystyisi olemaan esim. lastentarhassa töissä. Inhoan sotkuista kotia (ei villakoirilla niin väliä, jos ne tavarat ovat paikoillaan). Liian kovia pakkasia kun pitää pukea sata kerrosta lapselle. Inhoan epävarmuutta ja opettelen sitä sietämään. 5. Paras lukemani kirja?

Tähän on kyllä hurjan vaikeaa vastata, vaikka on lukenut loputtomiin hyviä kirjoja, ei niitä osaa sitten nimetä kun joku kysyy. Jo Nesbot nousevat aika korkealle sarjassani ja yläasteikäisenä luin Uhrilampaat, joka oli aivan huippu kirjana ja leffana suuri pettymys sen jälkeen. 

6. Haluaisin isona olla?

Millä mittapuulla isona? Sanotaan, että vanhempana haluaisin olla saman miehen vaimo edelleen ja kahden tyttären täysipäinen, toivottavasti työssäkäyvä äiti. Onnellinen ja terve.

7. Paras TV-sarja?

Oli se Sons of Anarchy. Ei ole voittanutta. Jouluna urakoitiin kaksi kautta True Detectiveä, joka oli ihan ok. Suits oli hyvä samoin kuin Breaking Bad mielettömän koukuttava. Nuorempana sitä rakasti tv-sarjoja jotenkin ihan eri tavalla, ei ollut mitään niin hyvää kuin Ruusun aika! :D Tai Beverly Hills, Kuuma piiri ja Melrose Place! Sen sijaan en ole ikinä syttynyt komedioille ja päälle nauretuille jutuille, esimerkiksi Frendien suosio on itselleni täysin käsittämätöntä.


8. Lempiruokani?

Joku ihana kasvishamppari tai vuohenjuustosalaatti tuli ekana mieleen.

9. Haaveilija vai realisti?

Pessimistinen haaveilija.


10. Toivoisin, että…

Tällä hetkellä en osaa oikein muuta toivoa, kun että mahassa oleva tyyppi kasvaa täysiaikaiseksi ja tulee kohtuu nätisti ja terveenä maailmaan ja kaikki lähtisi sujumaan. Ja että jaksaisin tämän loppuodotuksen, nyt alkaa olla jo aika haastavaa pukea esikoinen monta kertaa päivässä ja painaa rattaiden kanssa lumihangessa. Välillä tulee jo jännityspaniikki, en ole vielä ollenkaan sisäistänyt tätä vauva-asiaa (tai synnytystä, jaiks!).

mekko Supermom by Noppies/ neule Vila/ kengät Emma/ huivi Vero Moda/ korvikset Poola Kataryna/ takki Mamalicious (seond hand)

Näihin kysymyksiin on jo moni vastannut, mutta kokeillaan jaksaisiko yllä oleviin kysymyksiin vastata:

Tiia 
Minna
Suvi


Postauksen kuvat ovat parin viikon takaa, tässä on ehkä vikan raskauskolmanneksen lemppariainekset pukeutumiseen: mekko ja pitkä neule! Vaikka vähän tästä tuli mieleen, näyttääkö liian kotiasulta? Tuona päivänä oli pakkasta vain -8 astetta, joten kuvat oli vielä helppo ottaa, siitä lähtikin sitten se -25 putki. Uutta pakkasputkea odotellessa!


Oikein hyvää viikonloppua kaikille, tuliko tässä mitään uutta vai vanhan toistoa?