Brunssipäivä!

Sunnuntai taitaa olla brunssipäivistä perinteisin, jolloin mekin olemme monesti suunnanneet brunssille. Eilen teimme poikkeuksen sääntöön ja käväisimme brunssilla lauantaina. Cafe Pispala tarjoilee brunssia lauantaina kello 11-15.30 ja sunnuntaina kello 10-15.30. Ehdotinkin, että mennään syömään vasta iltapäivän puolella ja näin teimme – lopputulos oli, ettemme tarvinneet ruokaa enää loppupäivänä. 

Cafe Pispala on ehdoton suosikki, josta olen pari kertaa aiemminkin kirjoittanut. Nyt se palasi joulutauolta ja olimme kärppänä paikalla. Vegebreku tofuineen, munineen ja kasviksineen on hurjan hyvää skonsseista puhumattakaan ja annos on niin valtava, että sillä pärjäsi koko päivän. Yleensä tilaa jälkkärille ei ole ollut, mutta nyt olin käynyt alle jumpassa ja nälissäni halusin maistaa vielä juustokakkua. Suussa sulavaa se olikin ja yhdestä palasta riitti vallan mainiosti kolmelle maisteltavaksi. Ainoa mitä jään täältä kaipaamaan on haudutettu tee, tarjolla on vain pussiteetä.

 Miehen satsi näytti hyvin samalta kuin omani, mutta tofun tilalla oli lammasta.

Cafe Pispalan välitön ja ystävällinen tunnelma, ikkunasta loistava aurinko ja pakkasmaisema Pyhäjärvineen saivat taas haikailemaan aikaa, kun asuimme Pispalassa. Onneksi siellä pääsee nyt vierailemaan säännöllisesti kiitos kahvilan. Siinä missä sunnuntaina pöytiä on saanut varata ja jonotella, lauantai-iltapäivänä oli hyvin tilaakin tarjolla ja saimme suosikkipöydän lelujen vierestä, joten pikkuneidinkin viihtyvyys oli taattu.

Edelleen siis täydet suositukset tälle paikalle, viihtyisin täällä puoli päivää istuskelemassa ja nauttimassa tunnelmasta!

Kuinka monella on tänään ohjelmassa brunssi kotosalla tai ravintolassa? Leppoisaa sunnuntaita kaikille! 

P.S. Cafe Pispala-merkinnällä blogista löytyy aiempiakin postauksia ja hehkutuksia paikasta, täältä ja täältä voit lukea pari!