Isosiskon huone (+arvontavoittaja!)

Meillä asuu yksi pieni neiti, joka rakastaa henkeen ja vereen prinsessoja. Disney-prinsessoja lähinnä. Äiti kyllä tunsi kaikki vanhat prinsessat entuudestaan, Sofia, Elsa ja Anna on opittu uusina mutta hei, pitää tietää kaikkien prinssienkin nimet! Kuka osaa lonkalta vastata kysymykseen mikä on Lumikin prinssin nimi? Tai onko Bellen prinssillä, hirviöllä edes nimeä? Meillä myös käytetään aika usein sanaa ”teidän majesteettinne” ja aamut aloitetaan miettimällä mikä prinsessamekko laitetaan päälle.

Syksyn myötä, kun pikkusisaruksen odottaminen alkoi olla konkreettisempaa totesimme, että alkaa olla aika siirtää isompi pois pinniksestä. Stokken Sleepi oli niin syvä, että hän oli siellä hyvin pysynyt 2,5 vuotta. Koska kaikki vauvatavara sitä Stokkea myöten on löydetty käytettynä, aloin ensimmäisenä tutkia Tori.fi-nettisivustoa sänkyä etsiessä. Kun osuin prinsessasängyn kuvaan ja neiti vielä ehti sen näkemään oli valinta selvä – meille tuli Espoosta lokakuussa prinsessasänky. Joulupukki toi prinsessateltan. Kirppareilta olen löytänyt läjän prinsessakirjoja ja kirjastosta toisen läjän. Joulukuussa piipahdimme Ikeassa ja vapautin lipaston vauvanvaatteille ja ostimme kaapin neidin vaatteille, samalla reissulla mukaan tarttui pieni pöytä tuoleineen. Näin vauvahuoneesta on hitaasti muokkautunut isomman tytön huone, josta neiti tuntuu olevan ylpeä. Ja se on täynnä niitä prinsessoja! Pääsette siis tämän postauksen myötä vähän kurkkimaan hänen vaaleanpunaiseen valtakuntaansa, myönnetään että äitikin nauttii kun saa laittaa hörsylöitä ja prinsessoja sisustukseen.

Ikeasta bongattu idea, että tauluhyllyille voi laittaa kirjojakin esille. 

 Tämä pöytä olisi kivaa maalata/tuunata jotenkin!

Seuraavana projektina ajattelinkin alkaa vauvanvaatteiden pesuun. Niin nytkin kuin viimeksikin mies ihmettelee tätä ajankohtaa ja kysyi ajattelitko jo synnyttää (en!). Itse ajattelen, että teen vielä kaikki kun jaksan, sielläpähän sitten ovat valmiina. 

Näin siis on kurkattu pienen prinsessan valtakuntaan, taas on uusi päivä aikaa leikkiä Ruususen, Tuhkimon ja muiden perinteisten hahmojen valtakunnassa. Itse olen aina ollut henkeen ja vereen Disney-fani, jonka lapsuuden unelmareissuna oli reissu Disneylandiin, joten nautin kyllä tästä kun saan luvan kanssa ympätä näitä juttuja kotiinkin.

Vaaleanpunaista loppiaista kaikille, asuuko muilla kotona prinsessaintoilijoita?

Kiitos vielä kaikille vuoden asut-postaukseen vastanneille, arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä Sunday! Heitätkö minulle spostia, kommentissasi ei ollut sähköpostiosoitetta, niin saan yllätyspaketin matkaan!