Ystäväkirja

Sain joulun alla Kuiskauksia-blogin Niinalta ystäväkirjahaasteen, jonka vastaukset rustasin tähän vuoden alkuun. Kiitos Niina haasteesta! Alkujaan haaste on peräisin Napsahduksia-blogista. Tässä siis vastaukset!


1. Pituutesi ilman korkkareita?
172 cm


2. Lempinimesi? Ja mistä se on peräisin?
Isäni käyttää kahta lempinimeä, on käyttänyt siitä asti kun olin vuoden ikäinen. Kaikki lapsuudenystävät ne varmasti tietävät niin kuin hekin, jotka ovat aikuisiällä isääni kuunnelleet, mutta koen ne jotenkin niin henkilökohtaisiksi, etten halua niitä tähän kirjoittaa. Vaikka niin moni nuo nimet tietääkin. Eivät liity oikeaan nimeen millään tapaa. Lapsuuden paras ystävä käytti minusta nimeä Kaaka, joka on siirtynyt esim. miehen puheisiin. :)

3. Minkä ruuan valitset lauantai-illalle jos ei tarvitse miettiä kaloreita?
Siis ei tarvitse miettiä? Voiko niinkin syödä (ah kun osaisikin!). Valitsisin ehkä jonkun vuohenjuustopizzan, jossa voisi olla munakoisoa ja artisokkaa ja… Oih!


4. TOP4 asiaa joita arvostat eniten ystävyydessä?
Luotettavuus on ihan ykkönen, olen liian monta kertaa törmännyt siihen, että puhun asiota ystävälle ja törmään sitten niihin jonkun muun kautta, eli asiat on puhuttu eteenpäin. Vastaisin, että luotettavuus x 3 ja kyky jakaa asioita ystävän kanssa.

5. Telkkarista: Moderni perhe, Kimmo, Salkkarit, Greyn anatomia vai Hottikset?
Heh mitkä vaihtoehdot! Olen katsonut muutaman jakson Greyn anatomiaa ja Salkkareita 1990-luvulla, muita en. Eli vastaisin varmaankin Greyn anatomian, joka kyllä vaikuttaa hyvin teennäiseltä sarjalta nyt uusimman kauden perusteella.

6. Rakkaimmat harrastuksesi, ja onko sinulla haaveissa aloittaa jotain uutta harrastusta?
Aivan ehdottomasti jumpat ja urheilu ja kakkosena perässä bloggaaminen. Ei ole haaveissa uusia, toivon että joskus voin kaivaa naftaliinista vanhat kivat harrastukset lumilautailun ja ratsastuksen.

7. Haaveita, joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa?
Toivon saavani terveen vauvan perheemme jäseneksi ja toivon ja rukoilen, ettei hän valvo öitään 2,5 vuotta, niin kuin isosisko teki. 


8. Hattaraa vai pehmistä?
Olen aina ihmetellyt, kuinka joku voi syödä hattaraa, aivan hirveää kuraa! Jätskistäkään en tykkää, mutta jos joskus syön jätskin niin mielelläni pehmiksen, eli vastaan sen, kunhan ei ole suklaapehmistä, yäääh. :D

9. Ripsiväri, kestoripset, vai naturel?
Ripsari, aina. Kestoripset ovat usein vähän överit ja pelkäisin niin mitä tekevät omille ripsilleni, etten uskaltaisi kokeilla. Naturellina minua näkee lähinnä iltaisin kotona, ripsaria on jokaisella kauppareissullakin.


10. Mottosi?
Tähän asti ”pessimisti ei pety”. Nyt kun yritän sinnikkäästi opetella muuttamaan asennettani elämään, täytyy keksiä uusi! :D

mekko Lumoan/ neule Only/ takki Esprit/ korvaläpät Mangon lastenosasto/ korvikset ja rannekoru Pieces

Haasteen säännöt:
-Voit kopioida nämä säännöt postaukseesi
-Kiitä haasteen antajaa ja mainitse Napsahduksia-blogi haasteen alulle panijana
-Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirja-kysymyksiin
-Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia 
-Keksi uudet (tai käytä vanhoja :D) kysymykset blogiystävillesi
-Haasta mukaan ihania bloggaajafrendejä 


Minä haastan mukaan ystäväkirjaa täyttämään seuraavat blogit:


Curiouser&Curiouser
Fantazya
HappyHeels
Elämää onnenpähkinässä
My Life

Postauksen kuvat ovat aatonaatolta, jolloin Jyväskylässä saatiin edes tämän verran lunta, että mies ja tytär tekivät lumiukkoja. Minä vähän fiilistelin tätä vähäistäkin lumen määrää ja lumiukkoja! ”Hei olen Olaf ja pidän lämpimistä haleista…”. Tiedättehän? :D Vaikka ovat jäisiä kavereita niin ajattelin niiden sopivan ystäväkirjapostaukseen, minun lumiset kamut!

Oikein hyvää uutta viikkoa kaikille ystäväkirjan muodossa! Kuka muu innostuu lumiukoista?


Ja hei, huomiseen asti on aikaa huikata kommentti vuoden asut -postaukseen ja osallistua yllätyspaketin arvontaan!