Ai kato, isin työpaita!

Joulupäivää ystävät! Avaakohan kukaan blogeja jouluna? Mietin kannattaako minun ”tuhlata” ehkä vuoden lempparikuvikseni nousseet kuvat näin joulunpyhinä, mutta kun maha kasvaa tällä hetkellä niin rytinällä, koen kivemmaksi laittaa asukuvia siinä järjestyksessä eetteriin kun ne ovat otettu.

Mikä näistä teki lempparikuviani? Tuo aivan upea ja kaunis valo! Harmaiden päivien jälkeen tuntui ihan käsittämättömältä, että viime viikonloppuna saimme nauttia tällaisesta valosta ja lämmöstä joulukuussa. En nyt tiedä toisaalta oliko tuo nauttimista, sillä kyllä keli ainakin itseäni ahdistaa, mutta valo oli kaunis. Sininen ja punainen kasvojen vieressä ovat lisäksi ihan minun ykkösvärini ja tuovat kasvoille väriä. Kampaaja on puolestaan kirkasti tukan värin ja näin sai monta kivaa pikkujuttua kuviin.

Mistä puolestaan otsikko? Tilasin Zalandon alesta mammavaatteita puoleen hintaan ja kun tämä paita saapui, tyttäreni sanoi ”ai isin työpaita”. No juu, miehellä on aika samanmoinen ruutupaita. Jouluna huomasin, että myös pikkuveljellä on samaa kuosia oleva paita, luulin sitä ensiksi omaksi mammapaidakseni. Oikeassa oli siis jälleen tuo pieneni, selkeä unisex-paita!

paita New Look maternity/ farkut Mamalicious/ kengät Anna Field/ takki Esprit/ laukku Liu Jo/ joulupallokorvikset markkinoilta

Kuvien fiilis ei ihan täysillä vastaa lauantaina muuten ollutta fiilistä. Hemoglobiini putoaa ja välillä tuntuu, että en saa henkeä, happi ei tunnu kulkevan. Lisäksi uupumus ja väsymys on kova, eikä sitä auta yhtään seurakseni tullut selkäsärky, jonka takia en saanut nukuttua yötä ennen näitä kuvia ja joka kyllä *kopkop* on nyt taas selätetty kiitos salitreenien. Maha kasvaa ihan hullusti alhaalla, tuntuu että ylhäällä kylkiluut paistavat ja maha kasvaa alhaalla ja eteenpäin. Se tekee todella tukalan olon, maha painaa ja liikunnan harrastaminen alkaa olla jo nyt hankalaa. Lisäksi kaverina on närästys, joka muuttuu hirveiksi mahapoltoiksi jos erehdyn syömään väärin. Aatonaattona söin kaksi pähkinää, palan chiligoudaa sekä raakaa omppua ja pyörin tuskissani kolme tuntia. Pähkinät, suklaa, mausteet, omena, vadelma, sitrukset, you name it. En pysty syömään ilman tunnin tuskia. Eipähän tarvitse stressata jouluherkuista, kun syöminen on niin rajoittunutta sekä suurimmat jouluherkkuni, juustot, suklaa ja kuuma viini ovat poissa pelistä! :D Huonoina hetkinä tämä kaikki purkautuu sitten itkuna miehelle, etten selviä montaa kuukautta vilkkaan esikoisen kanssa kaksin ja tässä olossa. Nyt jouluna kun ympärillä on mummit, enot ja muut, ajattelen että maaliskuu on jo ihan nurkan takana, ei tässä ole hätää. Joulu on siis tehnyt tehtävänsä, olen lukenut kirjaa, nauttinut siitä että on ihmisiä ympärillä ja olemme myös paukuttaneet läjän asukuvia purkkiin, enkä ole ehtinyt murehtia turhia!


Mitä sinä pidät tällaisesta perusasusta, jossa on farkut ja ruutupaita? 

Toivottavasti jokaisella on ollut onnistunut joulu tähän mennessä lumettomuudesta huolimatta! Rentouttavaa joulun jatkoa!