Vesipohjaista kauneutta iholle – V10Plus

 

 Lokakuussa tutustuin ensimmäistä kertaa livenä näihin V10Plus-tuotteisiin, kun olin I love me-messuilla tutkimassa kosmetiikkatarjontaa. Olin lukenut niistä aiemminkin, mutta testaus oli itseltäni jäänyt. Messuilla pääsin tutkimaan sekä kuvassa olevaa kuorinta-ainetta että seerumeita ja ihastuin välittömästi.

Kuorinta-aine sisältää riisinkuori- ja merileväuutteita ja sen vesipohjaisuuden ansiosta se sopii herkällekin iholle. Olen itse hirveän arka käyttämään herkän ihon kasvoillani kuorintaa, mutta toisaalta jos ihoa ei koskaan kuori, eivät kosteuttavat seerumit sinne imeydy. Tätä kuorintaa käyttäessä jopa tuntee, kuinka kuollut ihosolukko irtoaa ja tuntuu hetken päästä hiutaleina kädessä. Kun messuilla testattiin tätä kuorintaa käteeni, hämmästyin kuinka paljon esimerkiksi kämmenselästä irtosi ihoa! Kuorintageelin luvataan poistavan epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman kuorivia rakeita.

 

 Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät V 10 Plus -ihonhoitoseerumit tarjoavat erilaisille ihotyypeille juuri oikeanlaista hoitoa ihon erityistarpeiden mukaan. Seerumeita on yhteensä 10 erilaista, yhtä moneen yleisimpään iho-ongelmaan. Seerumeita voi myös sekoittaa keskenään ja näin saa omalle iholleen sopivan hoitokokonaisuuden. Seerumeiden käyttöä kannattaa myös vaihdella riippuen siitä, mitä iho juuri sillä hetkellä tarvitsee. Vesipohjaiset seerumit eivät sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä tai hajusteita. V 10 Plus -tuotteet kehitetään ja valmistetaan Japanissa.

Omat valintani messuilla olivat aminohapposeerumi, joka heleyttää väsynyttä ihoa sekä lakritsiseerumi, joka hoitaa tulehtunutta ihoa. Kuten kerroin aiemmin, leukani on kärsinyt aikamoisista hormoninäppyjen määrästä, joten olen käyttänyt eri seerumia leukaan kuin muualle kasvoihin. Muutama tippa yövoiteen alle näitä seerumeita piisaa!

 

Koska seerumeita on 10 erilaista, kannattaa aloittaa tekemällä seerumitesti täällä, joka antaa vinkkiä siitä, mikä tuote sopisi omalle iholle.

 

Talven kuivattama mutta hormonien näpyttämä ihoni on ollut aikamoinen murheenkryyni tämän loppuvuoden, mutta tämä kuorinta ja seerumit yhdessä parin muun ehdottoman suosikkituotteen kanssa ovat pelastaneet paljon. Kerron teille myöhemmin noista muistakin suosikkituotteista! Ehdoton plussa myös siitä, että nämä tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai hajusteita ja ovat vesipohjaisia, joten ne tuntuvat ihanan luonnollisilta käytössä.

 

Ja vinkkinä jos innostuit V10Plus-sarjasta: viimeisestä joulukalenteriluukusta löytyy mm. yksi sarjan tuote!

 

Onko kyseinen sarja jo itsellesi tuttu?

 

*Kuorinta saatu blogin kautta, seerumit omakustanteisia.