Sorsahommia!

Järkyttävä keli kohtasi varmasti kaikkia Keski-Suomesta etelään päin eilen aamulla. Jäätävä harmaus leijui päällä ja mietimme, onko hullua lähteä yrittämään asukuvia harmauteen ja tihkusateeseen. Loppujen lopuksi mukana oli sinnikäs mies uusien kameratarvikkeiden kanssa, lapsella matkassa kuivuneet leivät ja ympärillämme sorsia, joten reissusta tulikin hauska! Sorsien syöttäminen oli superjännää puuhaa ja itsekin järkytyin, sillä en tiedä mitä nämä sorsat tekivät kun ”painivat” maassa, tappelivat? Näytti ihan hurjalta toiminnalta, sorsat ovat omaan silmääni aina niin leppoisia.

Asu oli mukavuusasteeltaan 10+, siinä viihtyi hyvin koko päivän ja kuvia oli helppo ottaa, eipähän ainakaan palellut! Sade alkoi yltyä loppua kohti, joten aika kostealla tukalla palasimme kotiin, mutta hauska pieni reissu kaiken kaikkiaan!

mekko H&M mama (second hand)/ villatakki Your Face/ kengät Mustang/ korvikset Poola Kataryna/ laukku Liu Jo

Onhan tämä nyt hieman hurjaa, että tällaiset kuvat on otettu pari päivää ennen joulua. Missä ovat lapsuuden valkeat joulut? Kyllä tämä muutos hirvittää. Joululaulutkin tuntuvat irvokkailta, kun kaikissa lauletaan talven ihmemaasta!

Söpöistä taapertajista tuli hurjia taistelijoita. :O

Oletko touhottanut kovasti joulua? Itselläni on olo, että jotain olisi pitänyt tehdä, viikonloppuna paketoin lahjat, veimme naapureille muistamiset ja vain möllötimme, ihanaa kun mies on muutamia päiviä lomalla!

Iskeekö sinivihreä asu sinuun? Ja teeman mukaan sattui korviinkin linnut! :D Joulumieltä kaikille kelistä huolimatta, se olisi nyt jouluviikko!