Joulukalenterin luukku nro 5 (+hajuveden voittaja)!

Nyyh! Jo toiseksi viimeistä luukkua viedään! Tämä on ollut minusta todella kivaa ja olen itse tykännyt siitä, että luukusta paljastuneet jutut ovat keskenään niin erilaisia, jospa löytyisi jokaiselle lukijalle jokin arvonta mihin osallistua! Ja hei, olisi kivaa myös kuulla palautetta, oletteko tykänneet tällaisesta ei joka päivä aukeavasta kalenterista? Tai sen sisällöstä?

Vitosluukusta ei paljastukaan vielä mitään, sillä paketin sisältö on yllätys! Vinkkaan, että kyseessä on sisustukseen liittyvä yllätys, jos se vaikuttaa haluusi osallistua. Ei herkkuja tai kosmetiikka siis tällä kertaa. Pieni Frozen-tyttö ojentaa paketin onnekkaalle!

Sekä tämän että viimeisen palkinnon postitus jää joulun jälkeiseen aikaan, mutta valikoin ne niin, ettei vikoista luukuista tule enää jouluteetä tai joulusuklaata. Pidän viimeistä luukkua myös normaalia pidempään auki, jotta kaikki jotka eivät blogeja jouluna aukaise, ehtivät myös mukaan!

Arvonnat säännöt ovat vanhat tutut:

1. Jätä kommentti postaukseen ja kerro, mitä toivoit pukilta! Saat yhden arvan.
2. Koska vakkarilukijoita on kivaa ”palkita”, saat jokaisesta seurantakanavasta lisäarvan (kanavat ovat blogger, bloglovin, Facebook, Instagram sekä blogit.fi).
3. Huikkaa kommentissasi monellako arvalla olet mukana, maksimissaan sinulle siis kolahtaa huikeat 6 arpaa!

Luukku on avoinna 23.12.2015 kello 18 asti, seuraavana aamuna aukeaa sitten uusi  ja viimeinen luukku!

Edellisen luukun hajuveden ja suklaan saa kotiinsa puolestaan nimimerkki Syvältä.Sanna. Arpoja kertyi tähän arvontaan 143 kappaletta, kiitän taas lämpimästi kaikkia osallistujia! <3

Leppoisaa neljättä adventtisunnuntaita kaikille!