No olihan se kaupungin paras!

Viikko sitten Aamulehti teki jutun Ohana Lei’Pomo & Grillesta, jotka avasivat ovensa Kauppahallissa marraskuussa. Mietin jo kun kuulin näistä ravintoloista, että ne on testattava, mutta se oli jäänyt. Juttu muistutti taas asiasta ja lähdimme testaamaan paikan viime viikonloppuna.

Kyseessä on siis kaksi eri ravintolaa, Ohana Grille tarjoaa Kauppahallissa herkullisia burgereita ja fast foodia sekä tuhteja aamiaisia, Lei’Pomo puolestaan kakkuja ja jälkkäreitä. Ravintoloiden taustalla on sama pariskunta kuin Cafe Pispalassa, Vesa sekä Yvonne Leppälä ja bisneskumppanina Tam To.

Aamulehden jutussa kyseltiin, mahtaako burgeri olla kaupungin paras. Minä olen tähän tietysti hieman huono vastaamaan, sillä syö burgerin ani harvoin ja kun syön, se yleensä on vielä vegeversio. Lehtijutussa kommentointiin perjantaina sitä, että paikasta ei saa vegeburgeria, mutta kun menimme paikalle lauantaina, iso kyltti ilmoitti että myös kasvisversiota on saatavilla

Mutta kyllä, niin hirmuisen hyvää kanahamppari oli, että uskaltaisin väittää sen olevan kaupungin parasta. Pelkästään itse tehdyt sämpylät olivat ihania, kana mureaa ja majoneesi potki juuri sopivasti. Suolakurkun tilalla on tuoreita, pikkelöityjä kurkkuja. Mies kehui myös kovasti Ohana burgeria sekä pihvin juuri sopivaa paistokypsyyttä. Lasten annokseen pyysimme kanahampurilaisen, mutta olimme ymmärtäneet väärin, vaihtoehtoina lapsille oli joko possuhampurilainen tai kanaa ja ranskalaisia. Meille oli kuitenkin vahingossa alettu tekemään possuhampparia, johon vaihdettiinkin kana sisälle ja kun se tuotiin pöytään, meiltä kysyttiin haittaako että kana on hampurilaisessa. No ei haitannut, vaan oli aika nappierehdys keittiöltä, koska luulimme tilanneemme kanahampurilaisen. :D

 

Lastenannoksessa ollutta melonia kehuttiin kovasti!

Koska lehtijuttu oli ollut edellispäivänä ja kyseessä oli muutenkin Kauppahallin täyttävä joulunaluslauantai, arvasimme että jonoa tulisi olemaan. Ja niin olikin, meitä varoitettiin tilausvaiheessa 45 minuutin jonosta. Se meni kuitenkin äkkiä hallissa käyskennellessä sekä vikat joululahjaostokset hoitaessa ja kannatti odottaa! Samaa kuulin kyllä monen muunkin sanovan.

Otimme vielä kotiin palan suklaakakkua, joka oli ihan muhevaa, muttei niin hyvää kuin olin odottanut. Tosin valtavan hampurilaisen jälkeen jaksoinkin sitä syödä tasan lusikallisen, joten kokoa näissä hamppareissa on!

Tänne on helppo Kauppahallissa löytää, sillä hampurilaiset ovat vastassa kun kävelee Hämeenkadun ovista sisään. Kakut löytyvät puolestaan viereiseltä käytävältä. Me suosittelemme lämpimästi!

Kuka on käynyt testaamassa? Onko Tampereen paras?

Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!