Teetä ja muita joulun herkkuja – joulukalenterin luukku nro 3!

Puoliväli on saavutettu kalenterissani, eli luukku numero 3 aukeaa tänään! Koska itse rakastan joulussa kaikkia herkkuja, halusin kasata myös lukijoille herkkupaketin, joka toivottavasti ehtii voittajalle ennen joulua!

Paketista paljastuu neljä erilaista jouluteetä, musta, vihreä, rooibos sekä talvihauduke sekä easy-teesihti, joka uupuu tästä kuvasta. Lisäksi paketissa on wanhanajan maitosuklaata, ihania minttutoffeita sekä kultaisia lakukuulia. Jotta paketti ei menisi liian makeaksi, mukana on myös Keinuhongan tilan sinappia. Muistatte kun kirjoitin viime kuussa Suvimarja Lifestyle-puodin pikkujouluista? Siellä saimme maistella tuota sinappia ja se oli niin hyvää, että päällystin jopa leipäni sillä. Vaikken itse syö kinkkua, tykkään valtavasti sinapista ja tämä oli yksi parhaista, mitä olen maistanut!

 

Viime syksynä kävin tutustumassa Forsmanin tehtaanmyymälään Vantaalla, mikä oli oikea teenjuojan paratiisi. Voitte lukea tuon postauksen täältä, jos Vantaan myymälä ei ole itsellesi tuttu! Forsmanilta sain arvontaan jouluteemaut sekä sihdin ja olen haudutellut niin mustaa kuin vihreää teetä joulufiiliksissäni.

 

 

Musta tee on maustettu kirsikalla, rypäleillä, valkosuklaalla sekä appelsiinin kuorella, eikä ole mielestäni ns. perinteisen jouluteen makuinen (eli siis siinä ei maistu perinteiset kaneli ja joulun mausteet). Tykkään juoda tätä makua esimerkiksi aamupalalla, sillä se on kivan perinteinen musta tee, josta maistuu miedosti mukana olevat mausteet. Siis todellakin kuin lempeä pusu!

Minä olen aika vannoutunut mustan teen juoja, joten Forsmanin vihreä joulutee yllättikin sitten totaalisesti, se oli niin hyvää! Vihreässä teessä maistuu kaneli-omenaöljy sekä seljankukat. Tuo öljy tuoksuu ja maistuu teessä aika vahvasti, eikä pienintäkään kitkeryyttä ole mukana. Sopii siis täydellisesti nautiskeluhetkiin tai jälkkäriteeksi. Tuo kuvassa näkyvä kultainen kuula sisältää valkosuklaata ja lakua ja minusta nämä ovat upeita kuulia joulupöydän tarjoiluiksi! Lakukuulia löytyy myös hopeisena sekä pronssisena ja kaikki ovat eri makua. Täältä voit kurkata lisää lakujen ulkonäöstä ja mausta, eivätkö olekin mielettömiä? Ostin nämä Tampereen Dom Domista, eli muun muassa sieltä näitä löytyy. Kun ensimmäistä kertaa näin kuvan kuulista, luulin niiden olevan jotain ylellisiä kylpykuulia. Mutta ei, ihan syötäviä ovat!

Pidemmittä puheitta siis arvonnan sääntöihin, yhdelle teistä lähtee nämä joulunajan herkut!

1. Jätä kommentti postaukseen ja , kerro, mikä on paras jouluherkku. Saat yhden arvan.
2. Koska vakkarilukijoita on kivaa ”palkita”, saat jokaisesta seurantakanavasta lisäarvan (kanavat ovat blogger, bloglovin, Facebook, Instagram sekä blogit.fi).
3. Huikkaa kommentissasi monellako arvalla olet mukana, maksimissaan sinulle siis kolahtaa huikeat 6 arpaa!

Luukku on avoinna 15.12.2015 kello 18 asti, seuraavana aamuna aukeaa sitten uusi luukku!

Onnea arvontaan ja mukavaa viikonlopun jatkoa!

* teen ja sihtin lahjoitti arvontaan Forsman
* sinappi saatu Keinuhongan tilalta
* toffeet ja suklaa saatu Särkänniemestä
* lakukuulat omakustanteisia