Ihan Pikku Myynä (+Koiramäki-voittajat!)

Vilan Black Fridaysta tarttui mukaani myös toinen mekko pikkumustan lisäksi. Äkkäsin sen rekissä ja ostin sovittamatta myyjän kehuessa, että tässä on hieman rennompi mekko. Rennompi juu ja minä näin sen mallin välittömästi äitiysmekkona. Väärässä en ollut, sillä isäni kysyi onko tämä äitiysmekko uusi vai peruja esikoisen ajoilta. Mekko on mukava ja väljä, jonka vuoksi se on päätynyt päälleni lähes päivittäin kahden viikon ajan.

Kameralle mekko ikuistettiin ennen lähtöämme risteilylle pari viikkoa sitten. Tuuli oli hurja, hiukset menivät sataan suuntaan ja mekkokin liimaantui kroppaan kummallisesti. Päälle tihuutti vähän vettä. Haasteita on siis piisannut kelin puolesta viime aikoina! Saimme kuitenkin kuvat aikaiseksi mekosta, jonka nimesin Pikku Myy-mekoksi sen mallin vuoksi. Tyttäreni etsi aikansa siitä Pikku Myyn kuvaa ja totesi, että ”tämä raitamekko, ei Pikku Myy-mekko”. Eilen päivällä kommentoin, että onpa ulkona pimeää, johon 2,5vee totesi ”äiti, siellä on hämärää, ei pimeää”. Täytyy olla tarkkana!

Tässä näkyy muuten hyvin, miten mahan koko ”vaihtelee” asun myötä. Nämä kuvat on otettu samana päivänä kuin pikkumusta-kuvat. Mahan koko näyttää silti ihan toiselta.

mekko Vila/ huivi Pieces/ korvikset Uhana Design/ kello Tommy Hilfiger/ laukku Liu Jo/ kengät Anna Field

Tuli muuten pisarakorviksista mieleen, että olettehan huomanneet viikonlopun DesignTorin Tullikamarilla?

Kiitos osallistumisestanne Koiramäen lippujen arvontaan, voittajat ovat selvillä ja he ovat Birgit sekä Miia! Onnea ja pitäkäähän hauskaa Koiramäen joulussa (ja maistakaa sitä riisipuuroa!). Huomenna aukeaa luukku nro 3, saas nähdä mitä sieltä paljastuukaan!

Tuliko sinulle tästä mekosta Pikku Myy-viboja? Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua!