Itsenäisyyspäivän tunnelmia ja joulukalenterimuistutus!

Onpas taas helpompi hengittää viikonlopun jälkeen. Perinteinen viikonloppusiivous tehty, sängyssä puhtaat lakanat, jääkaapissa viikonlopun ruokia ja alla paljon yhdessäoloa kolmeen pekkaan. Minä oikeasti ”kärsin”, jos viikko pitää aloittaa ilman että on siivottu, saan mielenrauhaa puhtaasta kodista. Oli se sitten miten tyhmää tahansa.

Miten te juhlistitte itsenäisyyspäivää? En voi sanoa päivämme olleen kovin juhlallinen, kun lenkkeilin kaatosateessa ja siivosimme kodin, mutta sentään ilotulitukset kävimme (sateessa) katsomassa ja vilkuilin vähän Linnan juhlia. Itsenäisyyspäivänä valmistui myös joulukortit ja leivoimme pienen satsin pipareita. Edellinen kerta taisi olla vuonna 2004…? Ne ovat jääneet tekemättä, kun ei niitä välitä syödä, mutta nyt lapsi on sen ikäinen, että nautti jo puuhastamisesta. Nauratti kun koristelimme pipareita niillä jutuilla mitä sunnuntaina saatavilla oli ja blogit sekä Facebook täyttyivät mitä upeimmista pipareista. Mutta hei, nämä on rakkaudella 2 veen kanssa tehty! :D

Todellinen sunnuntaiaamun look. :D

Keli oli kyllä hirveä viikonlopun ajan ja veti väkisin vähän mieltä matalaksi, mutta saan puhtaasta kodista ja meidän kolmen yhdessäolosta silti niin paljon voimaa taas arkiviikkoa varten.

 

Tänään olisi vielä joulukalenterin eka luukku auki, käykäähän osallistumassa arvontaan täällä! Seuraava aukaistaankin sitten huomenna!

 

Kertokaahan viikonlopustanne, mitä teit, miten pakenit jäätävää keliä? Mukavaa uutta viikkoa!