Uusi aamiainen kaupungissa!

Kiitos kaikki kommenteista eiliseen postaukseen, pari kommenttia sai minut epävarman naisen jopa itkemään. Ihanasti kirjoititte! <3

Aamiaiseen liittyen: Olette ehkä huomanneet, minä en ole mikään ”kotoilija”, vaan johonkin on päästävä päivittäin piipahtamaan. Tiedän, että ensi vuonna kahden kanssa lähteminen ei olekaan mikään yksinkertainen juttu, joten mennään nyt kun se yhden kanssa on vielä niin helppoa (pukemisesta aiheutuneita itkupotkuraivareita kahvilassa ei nyt lasketa ;)).

Yksi kivoja juttuja mitä kotona ollessa voi harrastaa ovat aamiaiset. Bongasin torstaina, että Pella’s Cafe on aloittanut aamiaiset ja perjantaina olimme jo siellä. Tykkään Koskipuiston kulmassa sijaitsevasta kahvilasta kovasti ja olen mm. heidän brunssistaan kirjoittanut aiemmin.

Suuntasimme tyttären kanssa kaksin aamuhämärässä kohti aamiaista. Pella’sin aamiainen maksaa 12,90 euroa, eli täsmälleen saman verran kuin esim. Fazerilla kivenheiton päässä. 2-vuotiaasta ei tarvinnut maksaa. Tykkäsin joulukuiseen aamun sopivasta hämärästä tunnelmasta ja joulukukista pöydillä, paikassa vallitsi ihanan rauhallinen tunnelma.

Aamupala on runsas ja tarjolla oli erilaisia juustoja, hedelmiä, smoothieta, valtava määrä leipiä, tuorepuuroa, jogurttia, mysliä, karjalanpiirakoita ja munavoita, suklaakakkua ja keksejä… Niin no, mitä nyt kuvitella saattaa. Olen itse niin tottunut syömään aamuisin kaurapuuron, että sitä jäin hieman kaipailemaan (myös tytär kyseli puuroa), mutta kyllä valikoimaa piisasi. Haudutettu tee maistui ihanalta ja saimme mahat todellakin täyteen.

Mikä sitten aamiaisessa oli parasta? Kotitekoisuus. Karjalanpiirakat olivat itse leivotun makuisia (ja ilmeisesti ovatkin käsin leivottuja, en tosin tiedä paikan päällä vai muualla?), mysli oli itse tehtyä ja tuorepuuro ihana freesiä. Raskaana oleva kiittää, että esim. tuorepuuron kyltissä luki mustikoiden olevan suomalaisia, eipähän tarvitse erikseen kysyä jokaista asiaa! Kiitämme myös erittäin ystävällisestä palvelusta, teekin kannettiin pöytään ja ovia avattiin.

Tämä kakkutiski oli niin vaikuttava, että piti sekin kuvata!

Siis erittäin vahva, kotitekoiselta maistuva aamiainen saatiin tästä Tampereen aamiaisten joukkoon, mene ja kokeile!

Pella’s Cafe
Hämeenkatu 14

Leppoisaa sunnuntaita kaikille ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää! Meinasitko juhlistaa sitä?