Odottajan pikkumusta ja eka arvontavoittaja!

Viime perjantaina lähdimme käväisemään Black Fridayn innoittamana kaupungilla, sillä mies oli innostunut kovassa alessa olevasta objektiivista. Samalla reissulla minä vain piipahdin Vilassa. Tiedän, että Vilan reissut ovat minulle turmiollisia, voisin ottaa aina kaikki siellä olevat vaatteet. Joten kun kaikki oli -25% alessa ja edessä oli risteily pikkujouluaikaan, en voinut vastustaa tätä pitsimekkoa.

Sitten iski pelko, että voinko ottaa tätä, onko liian ihonmyötäinen, korostaako liikaa vatsaa, voinko mennä buffaan tässä jajaja… Minä ja minun epävarmuuteni. Mies totesi, että hyvältä näyttää ja maha saakin nyt luvan kanssa pömpöttää. Totta, kerrankin ei tarvitse tuskailla, että maha pömpöttää buffan jälkeen niin että joku luulee sen olevan raskausvatsa. Hih. ;)

Ja näin lähti mekkonen matkaan ja päätyi lauantaina laivalla päälle. Tykkäsin kovasti olla tässä mekossa, nyt vaan pitäisi keksiä seuraava tilaisuus mihin saisi pukea pitsiä päälle! Raskauden kannalta eletään nyt kivaa aikaa, kun vielä tällaiset ”tavalliset” vaatteet menevät helposti päälle ja valinnanvaraa riittää, pikkuhiljaa alkaakin sitten vaihtoehdot vähentyä. Oli ihanaa pukeutua vähän paremmin kahdenkeskiseen iltaan, kotona tulee mentyä niin arkisissa kokonaisuuksissa!

mekko Vila/korvikset Pieces/nilkkurit Skopunkten

Hieman rakeisiksi kuvat jäivät, kun nappasimme ne nopeasti hämärällä käytävällä, mutta tykkäsin silti mekosta niin, että halusin ne julkaista.

Mitä olet itse mieltä, saako odottaja pukeutua ihonmyötäisiin vai pitäisikö mennä löysemmissä? Haluatko itse korostaa vai piilottaa mahan odotusaikana?

Ja hei, milloin täällä on nähty täysmusta asu! Ei ikinä? 

P.S. Kiitos äänistänne marraskuun asuihin! Asut 1 ja 5 saivat tasamäärän ääniä ja veivät 58% äänistä. Aikamoinen jyräys niiltä! :D

Joulupaketti lähtee puolestaan Elämää Onnenpähkinässä-nimimerkille, laitatko minulle tietosi spostilla!

Kivaa kun äänestitte! Muistakaa osallistua joulukalenteriarvontoihin!