Marraskuun mamma-asut, äänestä ja voita!

Marraskuussa tuli julkaistua 10 asukuvat, eli sama määrä kuin lokakuussa. Parit kuvat jäivät odottelemaan päivää parempaa koneen uumeniin, niitä ei vain innostanut julkaista.

Tykkään itse jokaisesta julkaistusta marraskuun asusta ja erityisesti tykkään taustoista, marraskuulle löytyi kivan vaihtelevia ja erilaisia kuvauspaikkoja. Nyt lähtee iiiiso halaus ja kiitos miehelle, joka on 9/10 näistä asuista kuvannut. Kiitos taidoistasi ja jaksamisestasi harrastukseni suhteen, tämä ei onnistuisi ilman sinua.

Kertokaa siis te puolestanne, mikä oli marraskuun onnistunein asu? Koska ensimmäinen joulukalenterin luukku blogissa aukeaa perjantaina, ajattelin että tämä asuäänestys on pikainen, arvon voittajan perjantaina! Eli kolme päivää aikaa äänestää suosikkia. Voittajalle tontut paketoivat jouluisen yllätyspaketin, eikö joulun alla ole kivaa saada ylläreitä?

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Kommentoi suosikkiasusi numero ja saat yhden arvan.
2. Koska vakkarilukijoita on kivaa ”palkita”, saat jokaisesta seurantakanavasta lisäarvan (kanavat ovat blogger, bloglovin, Facebook, Instagram sekä blogit.fi).
3. Huikkaa kommentissasi monellako arvalla olet mukana, maksimissaan sinulle siis kolahtaa huikeat 6 arpaa!

Äänestys on voimassa perjantaihin 4.12.2015 klo 17 asti!

Marraskuun asuja voi varmasti jo nimittää mamma-asuiksi, kun yli puoliväliä mennään, tässä siis ehdokkaat:

Jään odottelemaan ääniänne!