Kristallinen opettajatar-look

Kuukausi sitten järjestetyssä Indiedays Inspiration päivässä pääsimme testaamaan Heritagen Swarovski-silmälasikehyksiä. Lähdin mielenkiinnosta mukaan testaamaan miltä näytän lasit päässä ja olisin itse valinnut tummat ja aika voimakkaat pokat, mutta Home at Lastin Tarun yllytyksen myötä poseerasin näissä kevyemmissä pokissa. Yhdistettynä tuohon mekkoon ja kampaukseen, niin itselleni ei kyllä olisi voinut tulla enempää opettajatar mieleen! Heritage-merkin Swarovski-kehykset tulivat tänä syksynä yksinoikeudella Instrumentariumiin ja pääsimme tutkimaan niitä lähemmin inspiration-päivässä.

 kuva: Tim Kiukas

kuva: Tim Kiukas

 

Miksi sitten kristallinen opettajatar? Niiden Swarovskin kristallien vuoksi, joita kehyksissä kimmelsi. Niistä saa aikamoisen luksus-vivahteen päivittäiseen asusteeseen. Meidän perheessämme ei ole viime vuoden jälkeen ollut silmälaseille tarvetta, kun mieskin leikkautti silmänsä, mutta aurinkolaseja rakastan ja niiden valitseminen on mielettömän vaikeaa. Voi siis vain kuvitella, kuinka vaikeaa on valita kehykset, jotka ovat nenällä koko ajan!

kuva: Tim Kiukas

 

Jokainen näytti kyllä hyvältä uudet pokat päässä, vilkaiskaapa esim. alla olevat Jennan ja Lilan lookit. Lasit ovat mielestäni kuin tehdyt heille!

 

Hauskaa näitä laseja oli päästä sovittelemaan ja nähdä, miltä näyttäisi erilaisin kehyksin. Ja upeaa, että vaihtoehtoja laseissa löytyy ja ihanaa, että niihin on laitettu pientä bling blingiä. Minun seuraava etsinnän kohde on kyllä ehdottomasti aurinkolasit, joissa olisi pientä kimalletta…!

kuva: Tim Kiukas

Kenelle mallisto on tuttu, käytätkö itse laseja? Oliko opettajatar sana, mikä sinulle nousi mieleen?

*yhteistyössä Indiedays ja Instrumentarium