Talven ihmemaa ja lapsen valinta

Oi voi, siis katsokaa näitä kuvia! Tai lähinnä tuota maisemaa. Ja sitten kurkatkaa ikkunasta ulos (tai itse asiassa, älkää kurkatko!). Lumi tuli, lumi suli ja muutaman päivän ajan meillä oli upea talven ihmemaa. Vaikka kuinka päättäisi, ettei pimeys ja lumettomuus vaikuta mielialaan, niin kyllä oma olo oli ihan erilainen lumen tultua. Hymyilytti, oli jouluinen olo ja lapsen ilo lumesta oli käsin kosketeltavaa! Voi tulethan pian takaisin? 

Nämä kuvat otettiin sunnuntaisella Tallipihan reissullamme, jonne lähdimme lapsen kanssa kaksin, mutta mies liittyi seuraamme myöhemmin ja joutui kuvaushommiin. Viime perjantainahan vietettiin lapsen oikeuksien päivää ja samalla myös ”Anna lapsesi pukea sinut”-päivää. Ajattelin, että 2,5-vuotias on liian pieni hommaan, enkä kysynyt hänen mielipidettään asuuni perjantaina. Sunnuntaina minulla oli vahva visio mustasta mekosta, kunnes vieressä ollut tyttäreni pyysi, että laittaisin tämän violetin mekon ja hienon ”tyyppi”-korun sen kanssa. Katselin iänikuista mekkoa hetken ja mietin, että miksi se on ollutkin niin kauan kaapin täytteenä, laitetaan päälle sitten! Lapsi oli tyytyväinen ja minäkin viihdyin mekossa ”tyyppi” kaulassa hyvin. Mies toi aikanaan 30-vuotislahjaksi työreissultaan tuon pienen glitterityypin. Taisin taas aliarvioida tyttäreni, en voi käsittää kuinka nopeasti pienet kasvavat!

 

 

Puhukoot kuvat puolestaan, itselleni tulee ainakin jotenkin valoisa mieli lumikuvista, toivottavasti teillekin! Katselin alkuviikosta kaihoisasti lumista maisemaa ja toivoin, että lumikuvia olisi tallentunut enemmänkin varastoon, mutta kuvaajaa ei päiväaikaan ollut saatavilla. Onneksi sentäs edellisen postauksen Rento-kuviin sain lunta mukaan. Kuinka säälittävä näky olikaan porkkana keskellä nurmikkoa eilen, viikonloppuna rakennetusta Olafista oli tasan nenä jäljellä. Snif.

mekko Benetton/ neule Vila/ kaulakoru Swarovski/ laukku Liu Jo/ kengät Prahasta

 

Hypätäkseni aiheesta ihan toiseen onko itsellesi ollut harmia postin lakosta? Meillä se jätti tuomatta tilaamani joulukortit ja blogiarvonnat jumittavat, saas nähdä kuinka se vaikuttaa suunnittelemaani joulukalenteriin ja tavaran liikkumiseen ensi kuussa! Nämä nyt ovat tällaisia vähäpätöisiä ongelmia, mutta harmittaa pienyrittäjien puolesta, joiden joululähetykset tökkivät tällä hetkellä ja pahasti. Ja tiedättekö, ehkä tämä kertoo kotiäidin päivien tyhjyydestä, koska postienhaku on minulle oikeasti päivän kohokohta ja jännitän aina, onko siellä jotain kivaa. Hih. Jännittääkö kukaan päivittäin postejaan? :D Nähtäväksi jää, miten saan joulukalenterin pyörimään, pysykää kuulolla!

 

Mutta mikä fiilis itsellesi tuli kuvista ja asusta? Eikö valkoinen maa piristäkin mieltä?

 

Iloista perjantaita kaikille pimeydestä huolimatta!