Protestiasuko vai odottajan pikkujouluasu? + Viimeinen arvontapäivä!

Vielä tuohon edelliseen postaukseen ja visiittiimme Suvimarjan puodissa liittyen asuni. Minähän teen useasti vähän liian montaa asiaa yhtä aikaa ja tarkistelen tilaisuuteen mennessä mikä ihme olikaan osoite ja muuta vastaavaa. Lauantaina olin vielä kyytiläinen, eli perille löytämisestä en ottanut stressiä ja luin sitten ohjeetkin päivästä hyvin huonosti. Stressasin tuleeko nälkä (ÖÖH, kutsussa luki LOUNAS ja kakkua) ja halusin laittaa pikkujouluihin sopivat vaatteet, eli jotain punaista piti keksiä päälle. Kaapista huusivat vaihto-opiskeluaikoina Irlannista ostetut punaiset kengät, lähes 10 vuotta vanhat popot joille ei oikein koskaan keksi käyttöä. No nyt, pikkujoulukengät! Perillä sitten katselin, kun suurin osa bloggareista saapui paikalle kumppareissa, kun sekin oli kuulemma kerrottu ohjeissa. Pärjäsin minä onneksi sonnipoikia katsellessa piikkikoroissakin, vaikka vähän liejuista oli. Sally’sin blogista löytyy kuva, jossa muut talsivat kumppareissa. Nauroin itsekseni kuvalle ja mietin, että joku vielä ajattelee minun protestoivan kumppareiden käyttöä vastaan. Niin, ehkä en ollutkaan huolimaton ohjeiden lukija, vaan tyyli ennen kaikkea? ;)

Tästä asuun pukeutumisestakaan ei ehkä pitäisi kertoa. Olin laittamassa ihan toista paitaa, mokasin sen silityksen ja ärräpäitä kuului alakerrasta niin, että mies riensi katsomaan mitä ihmettä teen. VIHAAN SILITTÄMISTÄ! Keksin lennosta toisen paidan, kello lähestyi kymmentä mikä oli sovittu hakuajaksi ja hikoilin vielä aamutakissa rauta kädessä. Mutta jotenkin kummasti sain vaatteet päälle ennen lähtöä. Huh! :)

Vaikka kengät eivät ehkä olleet kätsyimmät mahdolliset, muuten viihdyin asussa loistavasti. Ehkä sain jotain pikkujouluhenkeäkin aikaiseksi? Totesin miehelle, että haalari peittää mahan kivasti, johon hän ihmetteli miksi se pitäisi peittää. Niin, ei pitäisikään, olo vain välillä niin paksu, tässä asussa oli jotenkin kevyempi olla! Minä kuulun niihin odottajiin, joilta lähtee tukka odottaessa ja posket pullottaa, vaikka ei muuten painoa tulisikaan. Kroppa muuttuu niin vauhdilla, että se hämmentää. Siksi minä välillä ”peittelen”. :)

paita Vero Moda/ haalari H&M/ laukku Liu Jo/ rannekoru Guess/ korvikset ja kengät?

Maisema ei ollut jouluinen, mutta onnistuinko asulla yhtään luomaan jouluhenkeä?

Ja hei tyypit, vika päivä osallistua arvontaan, mikä sulkeutuu illalla!