Lumoavan Suvimarjan pikkujoulutunnelmaa

Minä en tiedä miten pukisin sanoiksi viime lauantain ja sen tunnelman ilman että kirjoitan romaania. Moni kanssabloggari onkin hienosti jo tunnelman tiivistänyt ja postauksia voitte lukea ihanista blogeista, jotka on listattu loppuun. Minä voin sitten hukuttaa teidät kuviin! Lauantaina matkasimme nimittäin Sally’sin kyydillä kohti Auttoisten kylää ja siellä sijaitsevaa Keinuhongan tilaa sekä Suvimarjan lifestyle-putiikkia. En oikein tiennyt mitä odottaa ja nautin jo menomatkasta kovasti, hiljainen kiemuratie ja neljä naista autossa – olipa kiva lauantain aloitus. Minulla ei ole tyttöporukkaa Tampereella kenen kanssa hengailla, joten jo tuo matka oli minulle nautinto!

 

 

 

 

Saavuimme maaseudun rauhaan ja kävelin kohti Suvimarjan puotia. Ovella ihan kirjaimellisesti huokaisin ihastuksesta. Shamppanjakynttilä tuoksui aulassa, havut toivat tunnelmaa, joka puolella oli kynttilöitä sekä toinen toistaan kauniimpia esineitä ja iloisia ihmisiä. Ihastus ei yhtään laimentunut, kun kiipesimme yläkertaan, jossa meitä odotti kaunis kattaus sekä ihana lounas. Luumurahka omena-kaneliteen kanssa oli piste i:n päälle ja lennätti minut suoraan joulutunnelmaan, joka on tähän asti ollut todella hakusessa.

 Nämä vanhoista viinipulloista tehdyt kynttilät tuoksuvat ”viineille” ja shamppanjakynttilä on palanut meillä joka ilta. Harmi ettei kuvaan saa tuoksua, se on huumaava!

 

Ehkä Suomen herttaisin sovituskoppi!

 

 

Suurimman vaikutuksen teki kuitenkin nainen tämän lifestylepuodin takana. Todellinen tahtonainen täynnä tarmoa ja energiaa, joka on kunnostanut entisestä navetasta upean puodin ja löytänyt elämälleen aivan uuden suunnan. Siinä kynttilänvalossa Suvin tarinaa kuunnellessa meillä taisi useammalla nousta pala kurkkuun ja pystyin vain miettimään, kuinka ihailen tuota positiivisuutta ja yrittäjähenkeä hänessä.
 

 Bloggarit vauhdissa. ;)

 

 

 

Vaikka lifestylepuoli on upea, on Keinuhongan tilan pääasiallinen elinkeino kuitenkin lihakarja. Tilalta löytyykin 500 sonnia ja pääsimme kiertämään Suvin mukana muutkin tilan paikat ja kuulimme samalla paikan historiaa. Tilalta löytyykin myös Navetta market, jossa myydään lähituottajien leipää, mysliä ja totta kai oman tilan lihaa. Valikoimista löytyy myös mm. Sonni-olut, joka taisi lähteä aika monen bloggarinaisen miehelle tuliaiseksi. Oli mielenkiintoista kuulla, mitä työtä lihatilan pyörittäminen vaatii, sillä paljon hommaa tilassa kyllä piisaa!

 

 

Kun saavuimme takaisin sisälle, meitä odotti kuumajuomat kera pumpulikakun. Se viimeisteli kaikkien hyvän mielen ja fiiliksen (ja lievän ähkyn ;)). Juotuani Hobstar-lasista niin teen, veden kuin kuumajuoman, ryntäsinkin alakertaan kahmimaan niitä kotiin, enkä muuten ollut ainoa! Ihana laseja hieman parempaan kattaukseen.

Pihapiirissä sijaitsee myös Antiikkivintti, josta voi löytää itselleen aarteita ja rannasta löytyy Villa Mökki saunoineen ja paljuineen vuokrausta varten. Minä aloin jo suunnittelemaan reissua tänne perheeni kanssa, niin kutsuvalta mökki näytti ja niin sydämellinen nuori emäntä tilalla on.

Koska viikonloppu oli tunteita täynnä, minä istuin kotimatkalla jotenkin liikuttuneessa ja rauhallisessa mielentilassa. Ehdimme päivän aikana nähdä ja kokea paljon ja kotiin tarttui ihania tuliaisia, Sonni-oluttakin kehuttiin miehen toimesta.

Kiitän siis kovasti kutsusta pikkujouluihin ja suosittelen ehdottomasti, että menet itse ja koet Suvimarjan tunnelman! Vain tunnin matkan päästä Tampereelta löytyy todellinen helmi. Erittäin hyvä tilaisuus olisi ensi viikonloppuna, kun tilalla järjestetään joulumarkkinat lauantaina 21.11. klo 10-15. Tarjolla on mm. sonniburgereita, jotka kuulemma viedään käsistä!

Mukana tunnelmaa luomassa olivat seuraavat bloggarit:

Vasemmalta oikealle:
Laura, Sateenkaaria ja Serpentiiniä
Niina, Sula Mahdollisuus
Ansku, Vaiheissa
Outi, Mintunmustaa
Suvi, Retromoderni
Anna-Reetta, Piirto
Katja, Lifestyle by Katja
Kati, Call it Home
Netta, Voikukkapelto
Takana emäntämme Suvi
Sari, Sally´s
Ja minä moi!

Toivottavasti jaksoitte kilometripostauksen loppuun, olin niin innoissani, etten pystynyt enempää tiivistämään. Saittehan vähän ihanasta tunnelmasta kiinni?

Tunnelmallista tiistaita kaikille!

Suvimarja Lifestyle Puoti
Keinuhongantie 54
Auttoinen