Hattarapää Nosheissa

Jos haluatte selityksen otsikolle, hypätkää loppuun. ;)

Äitiys on kyllä on ollut ”pääsylippu” kotikutsuille. On Me&I-kutsuja, Pomp de Luxia, Silverjunglea, Nosh Organicsia ja parit Tupperwaretkin olen päässyt kokemaan pitkästä aikaa! Minä olen kutsuilla lähes poikkeuksetta läsnä jos pyydetään tulemaan, sillä niillä on mukavaa jutskailla ihmisten kanssa ja tavata kavereita. Tänä syksynä olen kuitenkin hieman pettynyt vaatteisiin. Pomp de Luxin tyllihameesta lentelevät koristeet (en ole jaksanut reklamoida, yhtä hyvin tuota voi käyttää ilmankin), Silverjunglen pakettia sai odottaa 7 viikkoa ja leggareihin tuli reikä kahden pesun jälkeen (näistä reklamoin, sain ihan ok vastauksen). Aina näitä hieman kalliimpia hintoja perustellaan laadulla ja eettisyydellä ja toki jälkimmäisestä olen valmis maksamaan. Kyllähän sen tietää, kuinka ”eettisesti” halvat vaatteet tehdään, joten kotimaassa suunnitellut, mahdollisimman eettisesti tuotetuista vaatteista sitä on valmis maksamaankin. Kyllä se silti nyppii, kun tuote hajoaa kahden pesun jälkeen, mihin se laatu jäi?

Meninkin siis Noshin kutsuille ajatuksella, etten osta mitään vaan moikkaan ihmisiä. No, kirkkaankeltainen huivi ja mukavan oloinen mekko olivat sellainen yhdistelmä, että tässä sitä ollaan. Mekossa on ihana keltainen yksityiskohta ja huivikin on käännettävä, tosin itse ihastuin paljon enemmän keltaiseen puoleen. Toivon kovasti, että Nosh näyttää kyntensä eikä hajoa kuten muut merkit tänä syksynä!

Tässä asussa on muuten kotimaisuutta tuplana, sillä korvikset ovat Mariel Designin tekemät. Olen sattumalta tutustunut Mariel Designin takana toimivaan tamperelaispariskuntaan, ihana pari (ja perhe!). Koruja käyttää ihan eri fiiliksellä, kun tietää ihmiset niiden takana.

Vaikka tämä tuntuu vähän kuluneelta fraasilta, niin marraskuun pimeys oikeasti yllättää. Nämä kuvat on otettu päiväsaikaan, mutta jouduin silti kaivamaan niihin lisää värejä sen seurauksella, että tuo mekko muuttui vaaleammaksi, oikeasti sitä ei hevin mustasta erota. Marraskuu yllättää pimeytensä lisäksi myös lämmöllään, kuuluisiko tuon pensasaidan loistaa ”talvella” tuollaisena! Huh!

mekko ja huivi Nosh Organics/ takki Desigual/ kengät Vagabond/ laukku Liu Jo/ korvikset Mariel Design

Ihana tässä mekossa on olla kasvavan mahan kanssa, toivottavasti se kestää! Kasvavasta mahasta puheenollen, me saimme tänään hyviä uutisia ultrasta ja kysyimme sukupuoltakin. Olen vähän hattarapää onnellisuuskuplassani tällä hetkellä. <3

Onko itsellesi Nosh Organics tuttu merkki? Kuka muu tykkää kotikutsuilla?