Missonin raidat ja kakkospäivän kampaus

Aika ajoin ilmoille pukkaa näitä yhteistyökampanjoita, joissa nimekäs suunnittelija tekee malliston halpaketjulle. Itse en ole koskaan innostunut esim. H&M:n yhteistyösuunnittelijoista, mutta Lindexin Missoni-mallistosta sekä Gaultier-vaatteista innostuin. Kun nämä Missonit tulivat kauppoihin reilut kolme vuotta sitten, kävin hakemassa itselleni tämän mekon ja tulevalle vauvalle saman sävyisen bodyn. Onkohan tuo body vielä tallessa?

 

Valitettavasti nämä kantavat vain suunnittelijan nimeä, eivät laatua. Ehdinköhän tätä mekkoa kaksi kertaa käyttää, kun siihen pamahti reikä kylkeen. Koska olen maailman onnettomin vaatteiden parsija, reikävaatteet jäävät vähän kaapin täytteeksi ja äiti sitten korjaa niitä käydessään useamman. En vain saa itse aikaiseksi, nytkin jonossa olisi kaksi minun mekkoa ja yksi tyttären. Kyllä tällainen heti reikiintyminen tuo mieleen sen, että mallisto rahastaa nimellä ja laatu on mitä on.

Kaunis väritys tässä mekossa kuitenkin on, joten kaivoin sen toissaviikolla naftaliinista. Hyvä ideani kampauksen säilymisestä seuraavaan päivään ei oikein tämän rennon kampauksen kohdalla onnistunut. Tässä vaiheessa kampaus on nähnyt Indiedaysin päivän, lauantai-iltana kävin pipo päässä lenkillä, nukuin, kävimme brunssilla ja leikkipuistossa ja sitten kuvia ottamaan. Look alkoi olla jo vähän homssantuu, kun kampaus oli irtoillut sieltä täältä. Uups. Mutta en minä luovuttanut, menin näillä vielä illan vaatekutsut ja sitten oli aika purkaa 23 pinniä irti päästä!

mekko Missoni for Lindex/ neule Object/ kengät second hand/ laukku Jouni Exclusive/ korvikset Pieces/ kaulakoru Tommy Hilfiger (saatu blogin kautta)

Kuinka moni muu harrastaa kampaus päässä nukkumista tai innostuu näistä yhteistyösuunnittelijoista?

Miten viikonloppusi meni, mitä kivaa tiedossa uuteen viikkoon? Mukavaa vaikkakin harmaata maanantaita kaikille! <3