Isänpäivän illan tunnelmat sekä arvontavoittaja!

Ihanaa myöhäisiltaa kaikille! Toivottavasti isänpäivä on ollut onnistunut kaikilla. Me vietimme viikonlopun Jyväskylässä rakkaidemme keskellä, neljä sukupolvea naisia ja muut läheiset ympärillä – olo on onnellinen. Sieltä saa aina voimaa arkeen Tampereella. Itsetehtyjä piirustuksia ja kortteja, haleja ja valtavasti touhotusta. Mitäpä sitä ihminen muuta kaipaisi, toivottavasti isäkin oli tyytyväinen päiväänsä. Me saimme pidettyä lahjan salaisuutena viime metreille asti, kunnes into pääsi valloilleen ja lapsi kertoi paketin sisällön ennen kuin isi sitä ehti avata. Ukki sai halit, samanlaisen kortin sekä oman lahjansa.

Ja sitten kosmetiikkaläjän voittaja kehiin! Arpoja kertyi 135 kappaletta, kiitos kaikille ahkerasta osallistumisesta! Ja paketin vie AILA, laitan sinulle sähköpostia! :) Onnittelut!

Äänestyksen vei puolestaan asu nro 9, hauskaa sinänsä että tuo kolme vuotta sitten Wienistä ostamani äitiysmekko oli ainoa väritön asu. Hih. Mutta nrot 1 ja 3 tulivat sentäs ihan hännillä!

Minä kiitän ja kuittaan ja ensi viikolla polkaistaan seuraava arvonta kehiin. Kyllä on mieli hyvä, ei voi kyllä ihminen olla mistään onnellisempi kuin perheestään. <3

Oikein rauhallista sunnuntai-illan jatkoa!