Halloweenin huippubrunssi

On vähän tylsää toistaa itseään, mutta nyt on pakko. Olen aiemminkin kehunut keväällä avatun Fazer Tempon brunssia ja taas marraskuun ensimmäisenä päivänä se oli aivan huippu. Halloween-brunssin nimellä sitä mainostettiin, mutta ei siinä tainnut olla muuta Halloweeniin viittaavaa kuin koristeet kahvilassa.

Viime kerrasta oli tullut parannus: teen saa ottaa itse nykyään, joka nopeuttaa jonon kulkemista ja esim. kuumaa vettä on helpompi hakea lisää. Hämmästyin miten hyvin ihmiset ovat löytäneet tämän brunssin, sillä kun kahvila aukesi kello 10, emme olleet ainoita oven takana. Pöydät täyttyivät nopeasti ja todellakin kannatti olla ensimmäisenä ryntäämässä ovista sisään, sillä seurueeseemme kuului 4 aikuista ja 3 lasta, joten ekoina saimme tarpeeksi ison pöydänkin. Hetkeksi ryysis hiljeni ja kello 11 aikoihin tuli uusi rysäys, jono oli pihalle asti. Brunssilla on kiva istua rauhassa ja jutella ja hakea pikku hiljaa lisää, joten hirmuisen reippaasti pöydät eivät tyhjentyneet ja jonossa sai varmasti seisoskella! Pöytävarauksia otetaan vain yli 10 hengen poppoolle, joten täällä kannattaa näemmä olla nykyään ajoissa, tosin kahden hengen pöydät tyhjenivät nopeammin. Meitä alettiin reilun tunnin istuskelun jälkeen jo vähän ”ulosheittää”, kyselemällä ystävällisesti olemmeko lähdössä ja vaikka olimmekin aika lailla valmiita, tuli  hieman fiilis, että nyt on pakko lähteä.

Ruoat ovat vaan täällä niin parhautta. Kaikki on freesiä, leivät Fasulla tietenkin ykkösluokkaa ja puuro, sitä en voi lakata kehumasta! Mitä he tekevät sille että se maistuu niin hyvälle? Myös smoothiet olivat nyt parempia ja täyteläisempiä kuin aiemmin. Miehen kehut sai viimeksi ja nyt rapusalaatti, joten testaa jos ravuista pidät!

Suosittelen edelleen lämpimästi testaamaan! Kuinka moni on jo täällä käynyt brunsseilemassa?

Fazer Tempon brunssi lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16, hinta 19,90, 4-12v lapset puoleen hintaan ja alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.