Äänestä lokakuun suosikkia ja voita!

Hei. Minä lupasin teille arvonnan kun 200 blogger-seuraajaa on täynnä. Sopiiko että se arvonta on nyt tässä? Meinasin nimittäin arpoa nämä kosmetiikkatuotteet ”ihan muuten vain”, mutta yhdistetään se nyt lokakuun asujen äänestykseen. Toivottavasti tämä on ok! Tämänkin jälkeen on vielä arvontaa tulossa, joten pysykäähän kuulolla!

 

Lokakuussa tuli julkaistua 10 asukuvat ja kovin ovat mekkovoittoisia, sillä tällä hetkellä mekoissa on vaan niin paljon kivempi olla. Omaan makuun lokakuun asuihin tuli mukaan ihana määrä värejä ja useampi asu on kirpparilta, mistä olen myös iloinen. Mikä kolahtikaan sinulle parhaiten? 

 

 

Heitä siis kommenttiboksiin suosikkisi ja olet mukana kuvassa olevan paketin arvonnassa! Paketissa on mm. kosmetiikkaa, raakasuklaata, meikkipussia ja koruja, kiva piristys pimeään marraskuuhun. Kuvasta puuttuu kaksi juttua, jotka unohtuivat kuvasta, mutta jääkööt ne ylläriksi! Lähes kilon kokoinen paketti lähtee voittajalle.

 

 

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

 

1. Kommentoi mikä on oma suosikkisi ja saat yhden arvan.

2. Toisen arvan saavat kaikki fb-sivuistani (löytyy blogin nimellä) tykkäävät.

3. Kolmas arpa on sinun, jos olet seuraaja myös jollain muulla kanavalla (Instagram katja_oeblog, bloglovin, blogger tai blogit.fi).

4. Huikkaa monellako arvalla olet mukana!

 

Pysyittekö kärryillä? Kommentti = 1 arpa, kommentti + fb-sivujen tykkäys = 2 arpaa, kommentti, fb-sivut ja esim. Insta = 3 arpaa. Toki jos kommentoit ja et seuraa fb-sivujen kautta, mutta seuraat jossain muussa kanavassa, 2 arpaa on myös sinun. Selitinkö tarpeeksi hankalasti?

 

Arvonta on auki tämän viikon loppuun, eli 8.11.2015 klo 20 laitan sen kiinni ja arvon voittajan.

 

Sitten joukolla äänestämään! 

 

*suurin osa arvontapaketin sisällöstä saatu