Indiedays Inspiration-päivän hippilook

Mitä tulee hiuksiin, niin minä olen aivan onneton hiustenlaittaja. Osaan tehdä vähän kiharoita ja siinä se. Joten aina kun on tiedossa jotain vähän spesiaalimpaa tai tilaisuus, jossa kamerat räpsyvät paljon, tunnen oloni paljon varmemmaksi kun ammattilainen on laittanut hiukseni. Glohairin Siru laittoikin hiukseni niin viime syksyn, viime kevään kuin tämän syksyn Indiedaysin Inspiration päivään. Kevään look (jonka voit kurkata täältä) nousee näistä kyllä ehdottomasti suosikikseni. Siru on haistellut hyvin aina mitä haen, sillä unohdan aina etsiä inspiraatiokuvia ja menen vähän ”keksi sinä”-linjalla. Olin kertonut, että mekkoni tulee lauantaina olemaan hieman hippihenkinen ja kampaus saisi noudattaa samaa linjaa. Hyvin onnistui ja oli juuri sitä henkeä, mitä hain. Sirusta on tullut meidän perheen luottokampaaja, sillä viime viikon aikana hän leikkasi mieheni tukan, siisti tyttären kuontaloa ja värjäsi minun tukkani ja tuli vielä lauantaina töihin väsäämään kampauksen! Suositukset siis koko perheeltä hänelle!

 

Mieheni oli ihana ja tuli keskustaan ottamaan kuvat ennen kuin hyppäsin junaan. Kello 9.30 pyhäinpäivänä ei muuten ollut yhtikäs ketään missään. Keskustassa olisi voinut kuvata vaikka keskellä katua eikä kukaan tuijottanut, olipa luksusta! Aloin perjantaina hieman anteeksipyydelleen selittämään, että ”kuule, huomenna kun Siru laittaa tukkani ja illalla kun palaan, on jo pimeää ja minulla olisi ongelma, että…”. En ehtinyt sen enempää kangerrella, kun mies jo totesi ”niin kuka ottaa asukuvat, no me tullaan tytön kanssa keskustaan nappaamaan ne ennen kuin menet”. Love him. <3

Tykkäsin kokonaisuudesta todella paljon ja siinä oli mukavaa olla, ainoa vain, että en kauheasti ole normaalisti koroilla ja nyt painoin 9 tuntia korollisilla kengillä. Ajattelin etten pysty enää kävelemään kotiin, hieman oli kintut puuduksissa. Välillä oli kyllä fiilis, että tukkani sijaan porukka oli kiinnostuneempi lauantaina mahani koosta. Puoliväli rullaa ja ensimmäinen kilo on vaakaankin tullut, joten kyllä, on se mahakin kasvanut. Mutta hei eikö kukaan huomaa mun lettiä! :D Letin pohja oli krepattu ja omaan silmään se näytti hieman siltä, kuin tukassa olisi pieniä helmiä mukana.

kengät BT London (saatu blogin kautta)/ mekko H&M/ laukku Liu Jo/ korut Earth Collection

 

Pahoitteluni kuvatulvasta, en osannut sitten tehdä valintaa tiukemmin. Kiitän Sirua tukasta ja miestäni kuvista! Millään tapaahan tämä hippilook ei ollut vuodenaikaan ja Halloweniin sopiva, mutta hei, en ole mikään trendsetteri muutenkaan. Uskon, että kun vaatteissa ja kampauksessa on itsellään mukava olla, se loistaa kauas.

 

Oli ihanaa tavata ja halata teitä kaikkia lauantaina, aika loppui aivan kesken enkä ehtinyt niin tarkkaan höpötellä niiden kaikkien kanssa, kenen kanssa olisin halunnut.

 

Mitä mieltä hippilookista, oliko liian erikoinen valinta pimeimpään syksyyn?