Suomen Kultapörssin ilta Lietsussa!

Aivan mahtavaa, että Tampereella järkätään blogijuttuja, on niin helppoa vain piipahtaa illalla jossain tilaisuudessa sen sijaan, että aina puksuttaa junalla Helsinkiin. Oli siis todella kivaa päästä osallistumaan Suomen Kultapörssin ensimmäiseen bloggaajailtaan Lielahtikeskuksessa lokakuisena iltana. Sisällä liikkeessä oli ihana tunnelma, paikka on pieni samoin kuin poppoomme, joten oli aikaa jutella ja katsella koruja rauhassa. Ja mitkä herkkupalat meille oli loihdittu vastapäätä sijaitsevasta Branderista, limekakku vei kielen mennessään! Lielahden Suomen Kultapörssin yrittäjänä toimiva Pia Nieminen otti meidät avosylin vastaan liikkeeseensä, tänne on mukavaa palata näin sydämellisen vastaanoton jälkeen.

Suomen Kultapörssejä löytyy Tampereelta kolme, Lielahden lisäksi liikkeitä löytyy keskustan Anttilan yhteydestä sekä Lempäälän Ideaparkista. Brändejä Suomen Kultapörssin alla piisaa, ne voit kurkata täältä. Me tutustuimme Tommy Hilfigerin uutuuksiin samoin kuin Kokoa-sarjaan sekä Fight Back-koruihin, jotka ovat PlantinOron alla olevia mallistoja. Fight Back-korujen tuotto käytetään FightBack-organisaation hyväksi. Tuo organisaation takana on päävammasta toipuva, paljon mediassa näkynyt Pekka Hyysalo, jolla on asenne kohdallaan. Kokoa-sarjan on puolestaan suunnitellut Marja Aalto-Setälä ja koruja on tarkoitus yhdistää useampi oman maun mukaan, jolloin saa persoonallisen sormuksen.

Itseäni jännitti kovasti illan kuvaussaldo, sillä olin saanut uuden objektiivin vain pari tuntia ennen tilaisuutta. Tuli olo, kuin en olisi ikinä kuvannutkaan, onneksi muutamia onnistuneitakin otoksia oli joukossa!

New Lifen Jenni sekä Lack of Colourin Milla valitsevat omaa Kokoa-sormustaan.

Ilta oli ihanan lämminhenkinen ja lämpöiset valot saivat posket hehkumaan. Meitä oli kivan pieni poppoo, jotta ehti jutella niin tuttujen kanssa kuin rauhassa tutkimaan koruja ja kuulemaan vinkkejä heidän edustajiltaan. Mukaan saimme Kokoa-sarjan sormukset ja paikalla olleiden kesken arvottiin sekä Fight Back-koru että Hilfigerin kello. Todennäköisyys oli jo aika hyvä pienellä poppoolla (kelloa siis himoitsin), mutta onnellinen voittaja on tässä:

Torson takana Jennillä kävi arpaonni!

Kun olimme lähdössä, saimme vielä yllärinä Hilfigerin korut jokainen. Ihan mahtavaa, kylläpä tuli hyvä mieli! Jokaisen kassista paljastui erilaiset korut ja omani oli keltakultaa, jota en kauheasti käytä. Sainkin sen vaihdettua ruusukultaiseen versioon ja totta kai olin illan aikana ihastunut ruusukultaiseen kelloon. Kuvasin ne siis yhdessä ja tulin korun kanssa kotiin, vinkaten kovasti miehelleni ensi viikon syntymäpäivästä ja kellohaaveesta… Tilauksessa on. ;)

Minä olen muuten pitkään ihaillut ruusukultaisia kelloja, mutta koska kellot ovat hintavia hankintoja ja reilut neljä vuotta sitten saamani kello moitteeton, en ole sellaista hankkinut. Nyt kun bongasin tuon kimaltelevan ruusukultaisen kellon Hilfigerin kellojen joukossa, en voinut enää hillitä ihastumistani! Samalla kun sovittelin sitä, edustaja kertoi minulle ruusukullan olevan jo ”menossa ohi” ja totesi, että joulua vasten myydään todennäköisesti jo enemmän keltakultaa. Aika yllättävää! Olen siis aika jäljessä tästä trendistä, muttei se laimentanut ihastustani.

Kiitän kovasti tämän illan järjestämisestä, tällaisista tapahtumista jää hyvä mieli ja suuri plussa hyvistä järjestelyistä sekä kotikaupungista!

Oletko itse ruusukullan kannattaja vai onko se jo out? Entä ovatko muut merkit Kokoan tai Fight Back tuttuja?

P.S. Käykää osallistumassa ihan huippuun huiviarvontaan täällä!