Voita laadukas huivi syksyn lämmittäjäksi!

Kun ilmat alkavat viiletä, löytävät erilaiset huivit kaulaani päivittäin. Ensiksi kevyemmät huivit, sitten pikkuhiljaa kaivan lämpimämmät esiin. Nyt alkaa olla jo niin viileät kelit, että ilman huivia ulkona liikkuminen ei tulisi mieleenkään.

Välillä olen kokenut ongelmaksi sen, että kun kaappi on täynnä värikkäitä takkeja ja huiveja, riikinkukkomaista lopputulosta on vaikeaa välttää. Olisi kivaa laittaa joskus musta huivi kaulaan, mutta kun en omista yhtään mustaa huivia. Tai en omistanut.

 

Olinkin valtavan innoissani, kun sain valita Syster P:lta itselleni laadukkaan huivin ja kauaa ei tarvinnut pähkätä: siinä se oli, laadukas Lady Savannah villahuivi mustan sävyisenä! Täytyy myöntää, että itseäni epäilytti 100% villahuivi, kutittaisiko se?

Kun huivi saapui, nappasin sen heti käyttöön. Ja ei, ei se kutita, se on valtavan lämmin ja nappivalinta syksyyn. Ja kangasta huivissa riittää! Yhdistin sen nyt kuitenkin kuvissa mustaan takkiin, sillä olin tässä asussa leikkipuistossa ja ohuet sukkikset sekä mekko vaativat paksut kengät ja takin. Niin ja sen lämpöisen huivin. Mekon ostin ollessamme Wienissä esikoista odottaessamme, huijasin siis sen suhteen, ettei yhtään raskausvaatteita olisi tallessa!

mekko Benetton mama/ kengät Emma/ huivi Syster P/ takki & kello Esprit/ aurinkolasit KappAhl

 

Jos mahdollista, olin vielä tätä omaa yksilöäni enemmän innoissani siitä, että saan arpoa yhdelle teistä vapaavalintaisen huivin. Minä ihan hihkuin innosta lukiessani tästä arvonnasta sähköpostista! Lähes kaikki huivit ovat 100% villaa (ei ihan kaikki, nettisivulta näet tarkemmat tiedot) ja merkin takana olevien siskosten suunnittelemia.

Nyt siis joukolla osallistumaan arvontaan ja ihana huivi voi olla sinun!

Säännöt ovat seuraavat:

1. Kurkkaa täältä kaikki Syster P:n valikoimissa olevat huivit ja kerro kommentissa, minkä huivin valitsisit.

2. Kommentilla nappaat yhden arvan ja jokaisella virallisella blogini seurantakanavalla saat lisäarpoja (kanavat ovat Facebook, blogger, bloglovin sekä blogit.fi, kaikista löydät blogini sen nimellä).

3. Maksimissaan saat siis 5 arpaa. Huikkaa kommentissasi myös, monellako arvalla olet mukana ja anonyymi, jätä jokin yhteystieto!

Arvonta starttaa nyt ja on avoinna viikon verran, eli 28.10. klo 18 suljen arvonnan!

Onnea matkaan!

P.S. Vielä tämän viikon ajan on mahdollisuus äänestää blogiani Indiedaysin Blog Awards-kisassa, olen erittäin kiitollinen joka äänestä! Äänestämään pääset tästä linkistä.