Lapsivieraita arvostava hotelli!

Hypätäänpä ajassa vielä syyskuuhun asti, kun olimme viettämässä mukavaa viikonloppua Flamingossa. Ajattelimme heti, että samalla kun lähdemme pääkaupunkiseudulle, käymme sukuloimassa ja ystävillä ja haluamme jäädä yöksikin. Näin päädyimme Break Sokos Hotel Flamingon puhtaan valkoisiin lakanoihin uinumaan.

Olemme yöpyneet kyseisessä hotellissa kaksi kertaa aiemmin, täyttäessäni 30 vuotta ja viime vuonna olimme siellä ystävien häiden jälkeen yöpymässä. Paikka on siis tuttu, mutta nyt olimme ensimmäistä kertaa lapsen kanssa yöpymässä. Tässä tulikin ensimmäinen ylläri, sillä lapselle varattu matkasänky olikin pieni, hän mahtui juuri ja juuri sinne makaamaan. Koska mm. mummilassa on ihan reilun kokoinen matkasänky, en tajunnut etukäteen, että tuo sänky jäisi pieneksi, olemmehan hotelleissa yöpyneet. Metrin mittainen ei siis meinannut siihen enää mahtua ja raapi reunoja heiluessaan. Tiedämme ensi kerran varalta!

Kuudennesta kerroksesta oli upeat maisemat ja sunnuntain auringonnousu oli todella kaunis!

Lapset on otettu ihanasti huomioon tällaisessa hotellissa, jonne varmasti moni suuntaa perheen kesken ja yhdistää reissuun kylpyläloman. Yksi suloinen merkki lapsiystävällisyydestä oli tämä kyltti hotellin hississä:

Respan vieressä oli myös läjä kirjoja lainattavana, joista bongattiin Arielit ja Nalle Puhit heti. Otimmekin yhden kirjan huoneeseemme lainaan. Kun saavuimme hotellille, lapsi kaipasi vielä iltapalaa ja saimmekin kätevästi ostettua puuron vastaanoton vieressä olevasta ”ruokabaarista”. Sen jälkeen olikin hyvä mennä nukkumaan, rakastan hotellihuoneissa valkoisten puhtaiden lakanoiden lisäksi pimeyttä ja sitä, että huoneet pysyvät aamullakin pimeänä verhojen ansiosta!

Aamupala Flamingossa on runsas ja sali valtava. Ihastuin kovasti neljän viljan puuroon, joka lapsellekin maistui ja suklaasuihkulähde on aikamoinen hitti ja upean näyttävä! Aamupalalta löytyy kaikenlaista karjalanpiirakoista nakkeihin ja hedelmiin, leipiäkin oli niin montaa sorttia, että valinnanvaikeus iski. Me kiitimme myös kovasti lastenpöytää, missä oli kevyempiä (sekä ei hajoavia) mukeja lapsille, värikyniä ja sekä värityskuvia! Niiden avulla vanhemmatkin saivat syödä rauhassa loppuun, kun lapsi oli jo lopettanut.

Me viihdyimme hyvin Break Sokos Hotel Flamingossa ja tykkäsimme sen lapsiystävällisyydestä. Hotellistahan pääsee hissillä kylpylään, joten ne toimivat hyvin yhdessä! Ja hei, kun joskus kerroin, että olen onneton silittäjä: minä jopa käytin hotellihuoneesta löytyvää silitysrautaa, kun huomasin vaatteideni menneen laukussa ihan ruttuun. Hyvä varustelutaso niissä siis on!

Onko sinulle kyseinen hotelli tuttu? Mukavaa tiistaita kaikille!

*postaus yhteistyössä Break Sokos Hotel Flamingon kanssa