Parasta I Love me-messuilla!

Tiedättekö, kun lähtee raskausväsymyksen kourissa aamulla junaan, seuranaan 2,5-vuotias tytär ja tarkoituksena viettää päivä messuilla ja suunnata illaksi Haloo Helsingin keikalle, sitä saattaa epäillä hetkellisesti haukkasiko liian ison palan. Kun kaaduin puoliltaöin sänkyyn Helsingin yökylässä, jalkoihin sattui mutta hymyilytti. Junan leikkivaunussa tutustuttiin tamperelaiseen äitiin ja tyttäreen (moi jos päädyit tänne!), tytär oli aivan parasta messuseuraa, messut olivat ihan huippukivat ja näin paljon bloggarikamuja paikan päällä. Haloo Helsinki oli superenerginen tapaus ja vaikken suuri fani ollutkaan, nyt ehkä vähän olen. Ne tekstit, se energia. Lapsi kulki iloisena mukanani messuilla viisi tuntia, tykkäsi erityisesti mustikkasmoothiesta, halusi ostaa kaikki mahdolliset mekot (annoin periksi Lumoanin mekon kohdalla) ja minä sain tutkia messuilla juuri sen verran kuin halusin. Nukkumaan köllähdin miehen viereen, kuuntelin lapsen tuhinaa matkasängyssä ja höpötin pimeässä kivasta päivästämme. Siis, kyllä kannatti! Niin messut kuin keikka!

Meidän saalis. Vauvanpyyhe, lasten mekko… No sai äitikin jotain! ;)

Bloggaajapassilla olisin päässyt messuille vaikka joka päivä, mutta tänään matkamme jatkui jo lastensynttäreitä kohti ja totesin, että näin eilen paljon kaikkea mitä halusinkin. Kerron siis teille suosikkejani, jos joku suuntaa vielä messuille sunnuntaina!

 

Ihastuin itse erityisesti Terveys ja Luonnollisesti-osioihin, jossa piisasi hurja määrä terveystuotteita ja palveluja. Hyvinvointibuumi näkyy siis selvästi! Maistoimme niin montaa raakasuklaata, patukkaa, terveyskeksiä, leipää, smoothieta ja näkkäriä, että menin jo aivan sekaisin mikä oli mitä. Selkeä suosikki sieltä kuitenkin nousi, nimittäin Nina’s Savse. Tuo kylmäpuristettu smoothie oli herkkua, erityisesti vihreä pullo ja nappasinkin matkaani messutarjouksen 4 pulloa/10 euroa. Skyrit ovat minulle entisestään hyvin tuttuja, mutta messuilla sain maistaa makuja, mitkä ovat vielä maistamatta; sitruunajuustokakku sekä popcorn-rahka. Ensimmäinen oli huippuhyvää, toinen on epäilyttänyt vahvasti, mutta yllätti todella positiivisesti!

Kauneuspuolta messuilla on loputtomiin, eli purkkipirkot viihtyvät täällä varmasti! Itse en oikein tästä puolesta innostu ja kaipasinkin vain jotain tuotetta, mikä auttaisi raskauden tuomiin hormoninäppyihin ja samalla virkistäisi väsynyttä ja vanhenevaa (IIK!) ihoa. Suuntasinkin V 10 Plus-seerumien standille, sillä olen kuullut niistä kehuja. Pitkän juttelun jälkeen matkaani lähti kaksi seerumia (messutarjous toinen seerumi puoleen hintaan), joista toista kehotettiin käyttämään leuan näppyihoon ja toista muualle. Innokas testaus alkaa!

Muotipuoli oli pienempi kuin odotin, mutta sieltä löytyi tuttuja ihania tuotteita Lumoanista Ivana Helsinkiin. Tytär sai Lumoanin mekon ja molemmat me ostimme Elvarin korut, ne karkkikorut ovat ihastuttavia!

 

Iltapäivällä alkoi myös bloggaajakirppis, jossa oli monta tuttua myyjää. Reetan pöydästä nappasin välittömästi paidan, joka oli priimakunnossa, ihan minun näköiseni ja sen verran väljää mallia, että sallinee kasvamisen.

 Pinkkien korkokenkien maiju.

 Peace & Style Ansku.

Secret Wardrobe Anna-Maria.

Jonotimme muuten myös piiiitkän jonon Magnumin pisteelle, koska se jäi käymättä sekä viime että tänä kesänä Vanhalla Ylioppilastalolla. No, kannattiko? Jäde oli niin överimakeaa, että otimme molemmat kaksi haukkua ja jouduin heittämään sen pois. Mutta niin hieno standi heillä oli, että ihminen, joka ei edes tykkää jädestä jonotti sinnikkäästi vain todetakseen, ettei pysty. Sen sijaan Forsmanin piste ei pettänyt, täällä on jo juotu ihanan sitruksista Tähtihetki uutuusteetä!

 Lisää ilmaa palloihin!

Kokonaisuudessaan messut ovat ihan huiput, kun kokoavat kaiken mielenkiintoisen yhden katon alle. Tällä kokoonpanolla tosin luennot ja näytökset jäivät väliin, mutta paljon ehdimme nähdä! En voinut myöskään vastustaa samettisen pehmeää vauvanpyyhettä Luin Spalta, joten se lähti aikamoisena heräteostoksena matkaan.

Päivämme oli erittäin onnistunut, oli kivaa nähdä tuttuja ja juttuja! Ainoa mikä harmitti, oli monen messuesittelijän käytös. Vaikka olin bloggaajalappu rinnassa kameran kanssa liikenteessä, sai monessa pisteessä katsella kännykkää näpräävää esittelijää tai käydä tosissaan kiskomassa hihasta, jos tahtoi palvelua. Positiivisimpina mieleen jäivätkin ne messustandit, joissa meidät otettiin heti huomioon, kerrottiin tuotteesta innostuneesti ja pidettiin se luuri taskussa. Voi panostakaa yrittäjät näihin, Nina’s Savse, Lumoan sekä Forsman jäivät innostuneen esittelijänkin puolesta hyvin positiivisesti mieleen.

Me kaksi kiitämme messuja! Mikä oli sinun suosikkisi, vai vieläkö huomenna menet?