TuplaDesigualit Tampereen parhaassa kaupunginosassa?

Pispala on varmastikin kaupunginosa, jonka nimen tunnistavat myös Tampereen ulkopuoliset. Pispalassa on uittotunneli, Vastavirta-klubi, teatteri, aivan ihana Cafe Pispala, kuuluisat Pispalan portaat, toinen toistaan erilaisempia taloja, yhteisöllisyyttä ja kommuuniasuntoja. Pispala on legendaarinen.

Me asuimme Pispalassa muutama vuosi sitten, kun odotin esikoistamme. Hyvin tutuiksi tulivat Pispalan erilaiset reitit, kun siellä koiran kanssa asui. Jaksoin aina syksyn hämärtyessä ihmetellä kuinka erilaisia taloja sieltä löytyykään ja ”kurkin” ihmisten ikkunoista sisään pimeässä lenkkeillessäni. Meidän asuntomme Pispalassa oli ihana, naapurit olivat loistotyyppejä ja saunan ikkunasta sai katsella iltaisin Pyhäjärveä. Saimme kuitenkin idean, ettemme mahdu siihen lapsen ja koiran kanssa ja muutimme. Siitä alkoikin sellainen kierre nykyisen talon kanssa, että arvatkaa kuinka monta kertaa olemme puhuneet siitä, kunpa emme olisi muuttaneet Pispalasta pois. Olin muuten tämä mekko päällä katsomassa yllärinä miehen järjestämää teatterikokemusta nimeltä Rempallaan, tuntui useamman kerran kuin olisi omaa elämää katsonut näytelmänä. Törmäsin tuolla sattumalta myös bloggarikaimaan ihastuttavan äitinsä kanssa!

Blogini luetuin juttu on edelleen ensimmäinen postaukseni Cafe Pispalasta ja suuntasimme pitkästä aikaa sinne brunssille sunnuntaiaamuna. Huh miten täyttävä vegebrunssi olikaan, söin sen kympin jälkeen aamulla ja kun suuntasin iltaviideltä jumppaan, olin vielä täynnä! Totta kai kun olimme Pispalassa, piti legendaariset portaat käyttää hyväkseen. En juuri ottanut Pispala-kuvia siellä asuessamme, koska kaupunginosa on niin tunnistettava. Höh. Pöljää.

Päälläni oli tuplana Desigualia, mekkona ja lempparitakkina. Rakastan Desigualien ”rehellisiä” värejä, kyllä kunnon punainen kasvojen vieressä saa ihonkin hehkumaan. Siinä tukka hulmuten seisoin portailla, kun paikalle tuli bussilastillinen opaskierroksella olevia ihmisiä, sillä viikonloppuna oli paljon Tampere-päivän tapahtumia menossa. Opas pyysi minulta anteeksi (turhaan, yleiset portaathan nuo). Kun ihmiset kiipesivät takaisin bussiin, me jatkoimme räpsimistä. Jos kuvissa näkyy huvittunut ilmeeni, se johtuu siitä, että aika monta silmäparia tuijotti minua bussin ikkunasta. :D

mekko & takki Desigual/ huivi Becksöndergaard/ laukku Liu Jo/ korvikset Snö of Sweden/ kengät Vagabond

Onko itselläsi mielikuvia tai muistoja Pispalasta?

P.S. Se ihana arvonta tulee lokakuun aikana joka tapauksessa ja kun saadaan vielä 2 lukijaa bloggeriin eli 200 rikki, on toinenkin arvonta luvassa! Pysykää matkassa! :)

JA HEI! Huomenna sitten kaikki sankoin joukoin Mansen blogikirpparille! Nähdään siellä, mukavaa viikonloppua!