Ruskakuvat uusiksi!

Kuinka moni muistaa tämän postauksen viime lokakuulta? Nuo kuvat otettiin lähes päivälleen samaan aikaan kuin tämän postauksen kuvat. Koska nuo vuoden takaiset olivat yhdet suosikkikuvistani ikinä, palasimme samaan kohtaan kuvailemaan. Nyt kyllä huomaa selkeästi lämpöisen syyskuun vaikutuksen, ruska ei ole ollenkaan niin pitkällä kuin vuosi sitten! Lisäksi huomasin viime lokakuun kuvia katsellessani, että tukkani on tällä hetkellä ihan liian vaalea ja vie värin kasvoilta, puhumattakaan sekä ihon että hiusten huonosta kunnosta. Kyllä tämä pienen kasvatus imee minusta mehut! :) Viime vuoden kuvat otettiin keskellä päivää auringonvalossa ja nämä illalla, eli juuri kun purnasin että aurinko pilaa kuvani, aloinkin kaivata sitä näihin kuviin!

 

 
Kyselin teiltä mielipiteitä syyssaappaista ja tässä ovat nyt se saapaspari, johon päädyin. Väri on ruskea, mutta niin tumma, ettei omasta mielestäni riitele kovin pahasti mustan laukun kanssa. Vai riiteleekö? Tykkäsin itse hurjasti siitä, että saappaissa on jokin muu väri kuin musta. Onnistuinko saapasvalinnassa? Mekossakin on vielä selkeästi liikaa kangasta, mutta hei, onpahan kasvunvaraa!
 

mekko H&M Mama (second hand)/ leggarit Mamalicious/ kengät BT London (saatu blogin kautta)/ neule Object/ laukku Liu Jo/ korvikset Poola Kataryna

Kyllä tämä ruska-aika on kaunista, taisin hehkuttaa tasan vuosi sitten samaa! Mutta hui kun tuli kylmä, eilen hytisin kaksi tuntia leikkipuistossa ja lämmittelen illalla niin teemukin kuin saunan avulla. Mitenköhän sitä oppisi pukemaan itsensä yhtä hyvin kuin lapsen, hän riisui hanskansa ”kun oli niin kuuma”. Tai ehkä pitäisi vaan juosta tauotta ympyrää!

 

Miten tarkenit kylmässä tiistaissa? Entä mitä mieltä asusta?

 

Kirpsakkaa hulluttelu keskiviikkoa kaikille (juu, meinasin käydä fiilistelemässä Hullarihulinassa!)!