Merkkaa tämä päivä kalenteriin! Sekä ylläripaketin voittaja!

Onko joku huomannut blogin sivubannerissa olevan mainoksen (valitettavan pienenä se kyllä näkyy) Mansen blogikirppiksestä? Ensi sunnuntaina siis pärähtää blogikirppis, jossa on paljon bloggareita myymässä muualta kuin Tampereelta. Meillä on tiedossa tämän poppoon kanssa touhuntäyteinen viikonloppu, joka huipentuu sunnuntain kirppikseen.

Kirppis pidetään sunnuntaina 11.10. klo 11-14 Galleria Bertelissä. Galleria Bertel sijaitsee Finlaysonin tehdasalueella, aivan Tampereen keskustassa, Työväenmuseo Werstaan yhteydessä. 

 

Myymässä kirppiksellä ovat: 

Sally’s 
Retromoderni

Koti Aurorassa 

Sula mahdollisuus

Visuaalisesti Vaativa 

Torson takana

Muotopuoli

Mintunmustaa 

Musta Ovi

Dioriina

Vaaleanpunainen hirsitalo

Koti7

Ripaus Tunnelmaa
Keski(piste)

Jos et vielä ole liittynyt mukaan tapahtumaan, tee se nyt kätevästi klikkaamalla tapahtuman Facebooksivulle. Samalla jaat tietysti kaverille tiedon kivasta tapahtumasta. Tule siis tekemään huippulöytöjä meidän pöydistä ja samalla tapaamaan kasvoja blogien takaa.

 

Mansen blogikirppiksellä näet ja koet samalla tamperelaista designia, sillä NOUKI, OMANA, SALMIAK STUDIO ja OMASHOP esittelevät ja myyvät tuotteitaan siellä meidän kanssamme.

Jaossa on myös 50:lle ensimmäiselle asiakkaalle goodiebag! Kassista löytyvät seuraavien yritysten tuotteita tai tarjouksia:

 

 

Koska itsekin kirppistelin kesällä sen verran ahkerasti, skippaan myyntipuolen, mutta olen paikan päällä höpöttämässä, opastamassa ja häärämässä, tulkaa moikkaamaan! Lisäksi muita bloggareita löytyy paikalta, jotka eivät ole myymässä:

 

Call it home 

Tunne tilat

Pieni talo Helsingissä

Sateenkaaria ja serpentiiniä

Talo Luck 

Sisustus COCO

 

Ja sitten yllätyspaketin voittajaan! Syyskuun ”voittaja-asuksi” äänestitte kolme täysin väritöntä settiä, kaikki nämä kolme saivat saman verran ääniä. Onnetar suosi tällä kertaa Kuiskauksia-blogin Niinaa! ONNEA ja kiitos kaikille osallistuneille!

 

Jos ei arpaonni suosinut näissä arvonnoissa, niin pysy kuulolla, lokakuun aikana on tulossa aivan ihana (ainakin itse innostuin siitä valtavasti!) arvonta teille!

 

Kuka pääsee paikalle sunnuntaina, nähdäänkö?