Syyskuun kollaasi arvonnan kera!

Lokakuu on täällä! Jee jee jee! Koska olen lokakuun tyttöjä, olen pienestä pitäen odottanut sitä. Silloin aiemmin lokakuuhun kuului myös syysloma, nyt siihen kuuluu paljon kivoja menoja, synttärit, glögien ja joulusuklaiden saapuminen kauppaan (tosin suklaa närästää hirveästi tällä hetkellä ja glögit jäävät ensi vuoteen, mutta noin periaatteessa hehkutan niitäkin), Hullarit, iltojen pimeneminen, ehkä jopa aamupakkaset! Lokakuu on ihan ykköskuukausi!

Koska kuu vaihtui, kasasin syyskuun asut yhteen ja tuon ne teille pienen arvonnan kera. Syyskuu sisälsi uskomattoman paljon mustavalkoisia asuja, tekonahkaa ja nilkkureita. Luulen, että aloin suosia mustaa myös keskivartalon paisumisen myötä, se antaa parhaiten anteeksi. Aika monenmoista keliäkin mahtui vielä syyskuuhun auringonpaisteesta tuuleen ja vesisateeseen. Tässä siis syyskuun 10 julkaistua asua!

Näiden myötä ilmoille lähtee myös pieni arvonta, jonka säännöt kuuluvat seuraavasti:

1. Huikkaa suosikkiasusi kommenttikenttään, saat yhden arvan.
2. Jos olet lisäksi virallinen lukijani jossain kanavassa, saat toisen arvan. Kerro oletko mukana yhdellä vai kahdella ja anonyymi, jätä jokin yhteystieto!

Arvonta on voimassa maanantaihin 5.10.2015 klo 17 asti, eli nyt vaan huikkailemaan suosikkianne. Niin ja mitä voittaja saa? Kasaan kivan yllätyspaketin voittajalle, en saanut sitä vielä aikaiseksi joten kuvia ei ole, mutta kiva ylläri tulossa!

Ja muistattehan, että messulippuarvonta on tämän viikon loppuun käynnissä täällä!

Mukavaa lokakuun alkua, onko muita lokakuu-faneja linjoilla?