Boho-meikkejä ja raitamekkoa

Huih mikä määrä blogiin tuli eilen klikkauksia ja kommentteja, hämmentyneenä katselin hurjaa vauhtia kasvavaa klikkausmäärää ja mietin, mistä kaikki löytävät tänne. Mutta kommenttinne olivat ihania, sain niistä aivan hirveästi voimaa ja uskoa. <3 Kiitos siis ihan jokaiselle merkin jättäneelle ja iso virtuaalihali! Menin eilen vahingossa syömään yhden pienen jalapenon ja ilta kului taas hirveässä mahakivussa, joten kommentteja lukiessa sain uskoa siihen, että hyvin tämä tästä huolimatta menee.  Luin pala kurkussa kommenttejanne ja sain vieraita niin aamupäiväksi kuin iltapäiväksi, olin siis yhtä hymyä koko päivän iltaa lukuun ottamatta. Halaus siis myös vieraille, veikkaan että te molemmat tämän luette!<3

Mietin jälkikäteen vaikutinko liian negatiiviselta jutuissani, sillä vaikka näyttää siltä että toisesta raskaudesta tulee vaikeampi, olen silti äärimmäisen onnellinen siitä. Veikkaan, että esikoisen vauvavuoteen mahtuneet luopuminen koirasta, oikeusprosessin ja valtavan taloremontin aloittaminen olivat omiaan myös ajamaan minua/meitä loppuun, mutta ikinä sitä ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan.  

Mutta asiasta kukkapurkkiin, eli perinteisiin asukuviin! Vielä saan yhdet mahdutettua syyskuun puolelle. Näitä kuvia katsoessa ajattelin, että minun on pakko paljastaa keskivartaloni salaisuus, mutten tiedä olisivatko sitä huomanneet muut kuin minä itse. Itse mekon löysin -50% alesta ja ihastuin välittömästi sen hauskoihin hihoihin ja pehmeään trikooseen. Ja taas olen värittömänä liikenteessä, mitä syksy tekeekään!

Kuvat napattiin lauantaina, kun olimme matkalla kavereille. Hyvää kuvauspaikkaa ei löytynyt ja mies ehdotti, että voin mennä kavereiden pihalle kuvaamaan. Itse olin kauhuissani, etten todellakaan kehtaa ja nappasimme siis kuvat nurkan takana ennen kuin soitimme ovikelloa. Hih.

Mikä tekee kuvista hieman erilaisia on tuo meikki (joka valitettavasti jäi vähän kuvissa varjoon), olimme nimittäin viettämässä päivää Flamingossa ja sain siellä pikameikin. Ihastuttava Johanna Tammi-Ikonen tuo näitä Bohon meikkejä Suomeen ja ne ovat olleet kotimaan markkinoilla vasta muutamia kuukausia. Enemmän voi kurkkia täältä. Itse ihastuin meikkisarjan upeisiin luomivärisävyihin ja hinnat olivat edullisia verrattuna moneen muuhun ekologiseen meikkisarjaan. Tutustumisen arvoinen merkki siis! Vaikka kyseessä oli pikameikki, on sitä eri näköinen ammattilaisen käsittelyn jälkeen. Veikkaan että huulipuna tekee paljon, samoin kuin väri kulmissa. Meikki oli kuitenkin ihanan luonnollinen eikä ”överi” ja aloin miettimään, pitäisikö minun alkaa käyttämään huulipunaa. Ainakin mustavalkoisen asun kanssa se on aika passeli! Koska en koskaan huulia meikkaa, en osaa myöskään hymyillä huulipunan kanssa, koska pelkään sen menevän hampaisiin ja senkin huomaa kyllä kuvissa.

mekko Marimekko/ kengät H&M/ koru & kello Esprit/ takki Seppälä/ laukku Liu Jo

Ilta oli ihana ja ystävät ottivat kummipyynnönkin vastaan. <3 En tiedä kuka pyytää näin aikaisessa vaiheessa kummeja, mutta kun valinta oli itsestään selvä, niin me sitten pyysimme.

Mitä tykkäät mustavalkoisesta kokonaisuudesta? Onko Boho-meikkisarja tuttu sinulle?

Ja hei, lupasin arvonnan kun 200 lukijaa on kasassa, nyt ei olla monen päässä! Yksi arvontahan on käynnissä täällä, käy osallistumassa jos I love me-messujen liput innostaa!

Aurinkoista keskiviikkoa!