I love me-lippuarvonta ja vinkki!

Monessa blogissa onkin jo arvottu lippuja I Love me-messuille, jotka pärähtävät käyntiin 16.10.2015. Jos olet vielä lippua vailla, niin nyt on mahdollisuus osallistua arvontaan!I Love me-messut ovat tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtuma, joka on suurempi kuin koskaan! Luvassa on monipuolinen kattaus kiinnostavaa ohjelmaa
ja unohtumattomia elämyksiä. Minäkin pääsen mukaan bloggaajapassilla ja tiedän, että hurja määrä tuttuja on tulossa paikalle. Toivottavasti ehdin myös nähdä mahdollisimman monta tuttua paikan päällä!

Messut niputtavat alleen kauneusmessut kosmetiikkafaneille, terveysmessut ruoan ja harrastusten muodossa, luonnollisesti-tapahtuma kokoaa alleen raakaruoan, luonnonkosmetiikan ja ekokampaajat ja lifestyle-puolelta löydät muotinäytökset, trendit, asusteet ja tyylivinkit. Valtavasti siis tekemistä ja näkemistä kolmen päivän ajalle!

Itseäni kiinnostaa mm. kuulla Susanna Björklundin luento, sillä hän opetti meitä eniten muotitoimittajaopinnoissa Helsinki Design Schoolissa. Myös luento paremmasta unesta, Kylli Kukkin jooga ja muotinäytökset innostavat, mitenköhän sitä ehtii kaikkialle?

Sitten se vinkki! Inhoan itse paperisia messuläpysköjä, joista yritän messuilla tutkia mikä ohjelma on menossa missäkin paikassa. Niinpä latasin puhelimeeni Messukeskuksen mobiilisovelluksen, jolla sain koko I Love me-messujen tapahtumat puhelimeeni. Siitä näkee kätevästi päiväkohtaisen ohjelman ja varmasti on luuri matkassa, suosittelen!

Arvon siis kaksi lippua messuille, jotka lähtevät eri henkilöille, eli kahdella on mahdollisuus voittaa. Arvonta on lukijoilleni ja säännöt seuraavat:

1. Julkisesti kirjautuneille lukijoille yksi arpa (luet bloggerin, bloglovinin, blogit.fin tai facebookin kautta).

2. Ekstra-arpa facebook-sivusta tykkääjille.

3. Jätä kommentti, jossa kerrot mikä messuilla kiinnostaa eniten ja oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla.

Arvonta alkaa nyt ja on auki tämän viikon, eli päättyy sunnuntaina 4.10.2015 klo 17.

Arvonta on sulkeutunut!

Onnea matkaan, toivottavasti törmätään messuilla! Ja mukavaa uutta viikkoa!