Millaiset syyssaappaat, apua!

Kaikki saappaani alkavat olla vuosikausia vanhoja ja usemman kerran jo suutarissakin käytettyjä. Päätinkin, että tänä syksynä on uusien saappaiden aika, mutta tämä ei ollutkaan kovin helppo rasti! Haluaisin nimittäin kovasti ruskeat tai konjakinväriset saappaat, mutta tykkään käyttää usein mustaa laukkua. Toimiiko se? Nythän joka paikassa toitotetaan, ettei kenkien ja laukun tarvitse mätsätä, mutta mitä olet itse mieltä?

Toinen kysymys koskee korkoa. Mielelläni ottaisin uudet saappaat, missä on kunnon korko ja joilla voi mennä niin ravintolaan kuin yökerhoon ja keikkareissuille, kuten olen edellisissä suosikkikorkosaappaissani tehnyt. Totuus kuitenkin on, että olen ollut yökerhossa viimeksi varmaan viime vuonna ja haluan nykyään sieltä aina heti kotiin, mitä tekisin siis hienostelusaappailla? Järkevintä olisi varmasti hommata matalammat saappaat, joilla jaksaa kävellä lapsen kanssa, sillä me liikumme pääsiassa bussilla ja talsimme päivien aikana paljon.

Näin siis perustelin itselleni matalat ja mustat saappaat, mutta en silti osaa päättää. Musta ja matala tuntuu niin tylsältä valinnalta! Auttaakaa siis naista mäessä! Olen etsinyt uusia kenkiä Spartoon sivuilta ja suosikkeja on paljon.

Kokosin muutaman oman suosikin näihin kuviin, toimisiko tummanruskea mustan laukun parina? Kaikki saappaat Spartoolta löydät linkin takaa  ja vaihtoehtojahan on pilvin pimein.

Millaiset syyssaappaat sinä valitsisit? Oma suosikkini näistä kuudesta jo nousi esiin, mutta haluan kuulla mielipiteenne ennen kuin kerron sen.

Millaiset saappaat sinulta löytyy? Onko musta kuitenkin se varmin valinta?

Näiden saapaspohdintojen myötä mukavaa lauantaita kaikille!

*postaus yhteistyössä Spartoon kanssa, mutta linkkien klikkailusta en itse hyödy mitään!