Onneton vaatehuoltaja

Pitkät neuleet ovat jotenkin turvallisia syksyn tullen. Niihin on ihanaa kietoutua ”piiloon” ja ne korvaavat takin, sillä ihmeen lämpimiä iltapäiviä on syyskuussa ollut! Viime viikonlopun Ideaparkin reissulla kietouduin tähän lemppariväriseen neuleeseen ja tennareihin. Asu on muuten nähty blogissa melkein samanlaisena, paitsi housut, paita ja tennarit olivat eri, mutta aika samalta tuo kevään asu näytti. Se on siis todellinen turva-asu.

Rutussa (tämäkin!) neule oli, vaatekaappini on kamalassa järjestyksessä ja harva vaate henkarissa. Lähdimme hieman vauhdilla kohti Ideaparkia, jotta ehtisimme kasvomaalaukseen, joten aikaa silittelyille ei taaskaan jäänyt. Mitenköhän tuon kaapin saisi siistimmäksi tai oppisi runttaamisen sijaan viikkaamaan vaatteensa sinne? Juuri toissapäivänä laitoin miehen kaappiin puhtaita vaatteita narulta ja oikein pysähdyin katsomaan viikattuja paitoja ja henkarissa roikkuvia kauluspaitoja. Tyydyin kiskomaan oman puoleni kaapit kiinni. Ehkä osasyynsä on vaatteiden lukumäärälläkin, mutta minä olen kyllä onneton vaatehuoltaja. Kenkien lankkaus, vaatteiden silitys, kaikki on myrkkyä. Ja laukkujen dust bagit. Pitäisikö niitä joskus laittaa sellaiseen? Meillä kompastellaan kuistilla minun laukkuihini, joita löytyy myös keittiön lattialta. Olen aikamoinen siivousfriikki ja inhoan sotkuista kotia, mutta vaatekaappeihin ja vaatehuoltoon asti tämä ei näköjään yletä.

Kuvauspaikaksi suunnittelin muuten söpöä punaista puutaloa, mutta kun totesin, ettei sen lähelle pääse autolla (otimme perinteisesti kuvat nopeasti parissa minuutissa lapsen odottaessa autossa), piti keksiä toinen kuvauskohde. Vähän nauratti, mentiin kyllä toiseen äärilaitaan punaisesta söpöstä talosta. Olen muuten tuntenut huonoa omatuntoa siitä, että lapsi odottelee autossa (vaikka järkeni sanoo että tuskin kolmen minuutin odotus kun olemme näköetäisyydellä kauheata traumaa aiheuttaa), mutta luin juuri Home at last-blogista, että Tarukin harrastaa tätä. Huh! :D

paita & tennarit H&M/ farkut ja neule Vila/ aurinkolasit Le Specs (saatu blogin kautta)/ korvakorut UhanaDesign

 

Millainen vaatehuoltaja itse olet? Silitätkö kaiken ja käytät dustbageja? Entä pitkiin neuleisiin kietoutuminen, onko oma juttusi?

 

Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!