Tammer-Tukun huippuilta!

Kiitos tsemppiviesteistä edelliseen postaukseeni, ne jaksavat aina piristää! Minä avaan teille vaikka ensi viikolla lisää tätä mieleni synkistäjää, mutta keskitytään tässä postauksessa kivoihin juttuihin.

Keskiviikkoilta oli nimittäin oikea piristysruiske normaaliarkeen. Blogitilaisuudet ovat ehdottomasti tämän touhun kohokohtia, enkä ole päässyt pitkään aikaan osallistumaan mihinkään. Keskiviikkona Tammer-Tukku kutsui läjän bloggareita Flamingoon ja tilaisuus oli mielestäni mahtavan onnistunut ja hyvin järjestetty. Olin aivan virtaa täynnä vielä torstaina, kun sain edellisillan höpötellä kivojen bloggareiden kanssa ja syödä _ihania_ herkkuja. Paikalla oli niin tuttuja tyyppejä kuten Janet, Tiia ja maiju, mutta paljon myös kasvoja, joita en ollut vielä livenä tavannut, kuten tyylikäs Frida ja ihastuttavan aurinkoinen Heli. Nautin valtavasti illasta, syksyn ja JOULUN sisustustunnelmista sekä Akseli Herlevin loihtimista herkuista. Kerrankin lihaa syömätön sai maistella kaikkea, oli ihania salaatteja, pulled pork-minihamppareiden tilalla myös vegeversio, hedelmiä ja pataleipää. Kiitos Akseli, huippuhyvää!

Tammer-Tukun syysuutuuksiin kuuluu paljon vaaleita sävyjä sekä tietysti lyhtyjä, kynttiläjuttuja ja jouluaiheisia koristeita. Rento-saunatuotteiden syysuutuuksiin kuuluu mm. Lapinmarjat sekä Talven mausteet-löylytuoksut, jotka aiheuttivat kyllä yleistä ihastusta koko joukossa. Olen ensimmäisenä jonossa ostamassa Talven mausteita! Piparille ja glögille tuoksuva saunatuoksu oli huumaava ja minä rakastan muutenkin saunatuoksuja. Glögisauna kynttilöillä pimenevässä syksyssä, onko ihanampaa? Jouluhöperö alkaa seota jo syyskuussa!

 

Ei tainnut Fitfarmissa bloggaavan Eevi Teittisen kihlattu Uniikki tietää lähtiessään blogitilaisuuteen, että päätyisi Tädit tubettaa-kanavalle you tubeen… :D

 

Lisäksi Tammer-Tukun uutuuksiin kuuluu MakuKitchenlife-keittiösarja, jonka padoilla Akseli oli valmistanut pataleipää. Tässäpä asia joka todellakin puuttuu meidän keittiöstämme, pata. Kun itse teimme ensi kertaa pataleipää, lainasimme padan naapurin rouvalta! Myös juustolautasiin ihastuin palavasti, mielestäni syksyssä ja joulussa ehkä parasta ovat juustot hedelmien, keksien ja hyvän viinin kera. Mmmm. Kaunis juustolautanenkin keittiöstämme uupuu vielä! Ruokakuvissa näkyvät mustat tarjottimet ovat myös MakuKitchenLife-tuotteita ja Akseli sanoi halunneensa tehdä niihin mahdollisimman värikkään salaatin, sillä värit pääsisivät oikeuksiinsa mustalla alustalla.

Inspiraatiota ja ideoita täynnä palailin pimeässä syysillassa Tampereelle ja mietiskelin iltaa hymyssä suin seuraavana päivänä. Kiitän kovasti järjestäjiä tästä ihanasta lämminhenkisestä tilaisuudesta!

Bongasitko kuvista ideoita syyssisustukseen tai uusia suosikkeja?

Rentouttavaa sunnuntaita!