Oranssia ja turkoosia Jyväskylän kävelykatujuhlissa

Kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseen, hurjia unettomuus ja valvomisjuttuja monella onkin! Voi kun siinä asiassa voisi jotenkin auttaa! Tsemppiajatuksia kaikille valvojille! <3

Ja sitten viikonloppuun, joka vierähti taas Jyväskylässä kuten edellinenkin. Kun mies meni projekteissaan, me tytöt lähdimme aamupäivällä kaksin, sitten pikkuveljeni kanssa ja illalla vielä äitini kanssa kävelykadun 20-vuotisjuhliin. Oli katuliitumaalausta, Pandan lakuja, ilmapalloja ja suuri määrä katuruokakojuja, joista muutamaa ehdimme testata. Muistan ihan hyvin ajan, kun bussit ajoivat tätä Kauppakatua, joka nykyään on kävelykatu, Jyväskeskuksen kohdalla oli pankki ja yhtään MC Donald’sia ei Jyväskylässä ollut. Helsingistä muuttaneille se tuntui todella pieneltä paikalta, mutta voi kuinka Jyväskylä on kasvanut ja kehittynyt edukseen! Kävelykatu on aivan mahtava paikka oleskeluun ja esimerkiksi tällaiseen katuruokajuhlaan ja juuri tällaista ihanaa oleskelukatua terasseineen kaipaan Tampereella. Tampereen keskusta on kamalan pirstonainen, Hämeenkadulla ei ole kivoja terasseja, paraatipaikalla keskellä kaupunkia jyräävät bussit ja Keskustori on suurimmaksi osaksi tyhjä tori. Tampereen keskustassa ei vain viihdy, mutta samaa ei voi kyllä sanoa Jyväskylästä! Vaikka bussilla pääsee ydinkeskustaan, busseja ei silti kävelykadulla näe.

Vietimme siis kivan päivän upean sään vallitessa. Maistelimme hampurilaista, Cone’sin lettuja sekä illalla intialaista ruokaa Soul Mama’sin tarjoamana. Onko kenellekään tuttu, ihan hurrrrrrjan hyvää ruokaa, erityisesti syömämme kasvistortilla, joka jäi kyllä kuvaamatta. Menisin heti heidän ravintolaansa, mutta ilmeisesti heiltä löytyy vain catering-palvelu.

Lauantain asuun yhdistin oranssia ja turkoosia ja mietiskelin, meneekö nyt värit ihan metsään. Sitten muistin, että minullahan oli viime vuonna tukassa oranssin vieressä turkoosi raita kampaajan ehdotuksesta, ehkä oranssi ja turkoosi ovatkin siis kaverit! Heti kun aurinko paistaa, tulee himo kiskoa värejä taas päälle. Ja syksyn myötä mustavalkoista.

paita Desigual/ farkut Lindex/ kengät Guess/ rannekoru Hipanema/ korvikset Aarikka/ laukku Liu Jo/ arskat Kappahl

Kuvat asusta sain vasta pimeän jo tullessa ja miehen palaillessa askareistaan. Mukavuudeltaan tämäkin asu oli kuitenkin sen sorttinen, että olisin voinut vaikka mennä unille siinä. Joten mikäs siinä oli kuvausaikaa odotella. Ihana aurinkoinen päivä johon kuului värikäs asu, iskeekö värikimara sinuun vai onko jo liikaa värejä?

Mitä kuului omaan viikonloppuusi? Iloista uutta viikkoa!